Két ősi rítusból született a szépségápolás új dimenziója

A Holt-tenger különleges ásványi összetételű vizének bőrmegújító képessége ősidők óta ismert, Marokkó folyékony aranyát, az argánolajat pedig évezredek óta a fiatalság elixírjének tartják. Mi történik, ha a két legendás szépségápolási rítust egyesítjük, vagyis a Holt-tenger bőrszépítő vizét Marokkó aranyló argánolajával gazdagítjuk?

Szponzorált tartalom

A NAAVA megtette, és milyen jól tette
A kizárólag patikákban elérhető, holt-tengeri kozmetikumokra specializálódott márka ezzel ugyanis megalkotta a legnépszerűbb arc- és testápoló termékcsaládját. A NAAVA Argan Beauty termékekben mindkét legendás összetevő aktívan jelen van, és egyszerre, egymás hatását erősítve gondoskodnak a bőr hidratálásáról és a ráncokat enyhítő mély táplálásról, miközben további értékes növényi esszenciákkal támogatják a bőr harmonikus működését. De nézzük meg kicsit közelebbről, mit is tud ez a két ősi szépségápoló-szer: a holt-tengeri víz és az argán olaj.

Holt-tengeri ásványok a szép bőr szolgálatában
A Holt-tenger vize különleges ásványianyag- és nyomelem-tartalmával segíti a bőr megújulását, tápanyagokkal való feltöltését. A fennmaradt írások szerint Kleopátra is a holt-tengeri fürdők öregedésgátló hatásának köszönhetően őrizte meg bőre mágikus szépségét. Ami működött 2000 évvel ezelőtt, bizony napjainkban is megállja a helyét: a holt-tengeri ásványok a tengervízben oldott állapotban képesek a bőrt mélyről és tartósan hidratálni.

A fiatalos szépség elixírje
A Marokkó aranyának is nevezett argánolajat méltán tartják a fiatalság forrásának. E-vitaminban és telítetlen zsírsavakban nagyon gazdag, ráadásul nincs semmiféle mellékhatása, így bármilyen bőrtípusra kiválóan alkalmazható, még a haj töredezése ellen is kiválóan használható. Hidratálja és gazdagon táplálja a bőrt, valamint intenzív ránctalanító hatással bír. Az argánolaj amellett, hogy fenntartja a bőr megfelelő nedvességtartalmát, simává és puhává teszi azt, miközben sejtmegújító képességét is támogatja.

Minden, amit a bőröd, hajad kívánhat

Ha csak vizet (hidratálást) adunk a bőrünknek, de nem gondoskodunk a tápláló értékes olajok bőrbe juttatásáról, a folyadék újra könnyen távozik belőle, és az arcbőr továbbra is könnyen kiszárad, illetve elveszíti rugalmasságát.

A NAAVA Argan Beauty termékek rendszeres használatával bőröd újra bársonyosan puhává, gazdagon táplálttá és fiatalosan feszessé válhat. Az Argan Beauty termékcsaládban létezik bőrmegújító és ránctalanító hatású nappali és éjszakai arckrém, revitalizáló szemkörnyékápoló, valamint hidratáló testápoló, élénkítő tusfürdő és gazdagon tápláló hajsampon is.

A NAAVA termékek kizárólag patikákban kaphatók. Ha esetleg valamelyik nincs készleten, patikusod örömmel megrendeli. Tudj meg többet a NAAVA-ról a hivatalos weboldalon, vagy a Holt-tengeri Szépségkalauz blogon.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.