Készüljünk az újévre inspiráló táblával

Emlékszel arra, mikor általános iskolában kollázsokat készítettünk újságból kivágott képekből, levelekből, színes papírból kivágott formákból, különféle textíliákból? Mire jó ez a fajta kézművesség? Megmutatjuk neked.

Foto:inspiraciok.huIgazi boldogságterv:

Maga a munkafolyamat lenyűgöző: hogy az ember a neki tetsző képeket kiválogatja, kivágja, kupacokba rendezi (vagy nem), utána pedig tetszés szerint indulhat a ragasztgatás.

Utána magára az eredményre is öröm ránézni, mert csupa olyan dologgal van tele a megvalósult remekmű.  

Foto:inspiraciok.hu

A “manuálisan” összeállított kollázs az igazi. Maga a dolog fizikai mivolta, a “kézműveskedés” teljesen más dimenziót ad neki. Kikapcsol, feltölt, belső utazásra késztet. Egyszerűen csak azt a szó illik rá, hogy kielégítő.

De pontosan mi is az az inspirációs tábla?


Lehet hogy hallottál már Rhonda Byrne bestselleréről, a Titokról. A Titok tette a világon mindenhol ismertté a “vision board”-ot (vagy esetleg “dream board”-ot), azaz egy a céljaidat összegző táblát.

Rhonda szerint ahhoz, hogy elérd a céljaidat, nem kell nagyjából mást tenned, csak elképzelned, hogy már el is érted őket. Ehhez pedig legfontosabb eszközként azt javasolja, hogy keress képeket, melyek azt ábrázolják vagy szimbolizálják, amit szeretnél, ragaszd a képeket egy táblára, és utána nincs más dolgod, mint hogy higgy az álmaid megvalósulásában.


Ez igaz lehet mindenféle kreatív munkára is, de ha szeretnél még olvasni ötleteket ezzel kapcsolatban, akkor olvass tovább Anni oldalán. 

 Forrás: napiboldogsag.com

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.