Ezekre a problémákra jó a sertészsír

Szinte mindannyian ismerjük az ősi jól bevált gyógymódok egyikét, miszerint sertészsírral kenjük be a beteg mellkasát, ha szűnni nem akaró köhögése van. Ez egy széles körben bevált módszer a húzó, feszülő, kaparó mellkas fájó érzéseinek csökkentésére.

 

Hogyan működik a sertészsír az egész testet érintve? 

A sertészsír felmelegíti az érintett bőrfelületet, ezért jobb, ha ezt a hatást fokozva fóliával fedjük és be is takarjuk azt.

A test szövetei között baktériumok, gombák vannak. Ha hierarchiában képzeljük el,  akkor a gomba a leggyengébb láncszem, hisz a baktérium elpusztítja, a baktériumokat pedig a vírus.

A vírus pedig lehet aktív vagy passzív egy szervezetben. A vírus legyőzésére ellenanyag termelésre van szüksége a testünknek. Ellenanyagot pedig úgy tud egy test termelni, ha sokkal több jó sejtje van, mint rossz. Emiatt nagyon fontos arról gondoskodnunk, hogy jó vagy jobb sejteket hozzunk létre, ehhez viszont tenni kell. 

A bőr felszíne alatt lakozó kórokozók életébe nagyon intenzív módon avatkozik be a sertészsír. Bárhová kenhető a bőrfelületen. Úgy lehetne plasztikusan leírni, hogy szinte kifüstöli a kórokozókat. Tudjuk, hogy szükség van gombákra, baktériumokra, viszont itt most a kártékony törzsek kifüstölésén van a lényeg.

A sertészsír a szöveteink mélyebb rétegeinek gödreiből tudja magasabb felszínre hozni gombákat és baktériumokat, ezáltal lehetőséget nyitva azok távozására. A tekercselés után speciális masszázs fogásokkal ki lehet terelni a nyirokrendszeren keresztül a felszínre került kártékony törzseket.

A cél az, hogy legyen útja a vérnek, tápanyagoknak, oxigénnek

Létrehoztunk egy masszázs kezelést, amivel ezen a folyamaton végig visszük a kezelt személyt. A Tradicionális Magyar Paleo masszázs nevet kapta.

Visszajelzések a kezelés utáni hatásokról:

  • Erős immun erősítő hatása lehet
  • A sejtek rezisztenciája a víz befogadására megszűnhet, vagyis, ha vizet iszunk, akkor nem folyik át azonnal rajtunk, tehát nő az érfal rugalmasság és javul az érfal ellenállása
  • Sokkal tartósabb a hatása egy általános masszázsnál, (zsír és fólia előzetes lazítása miatt)
  • Jobb közérzet
  • Több energia
  • Könnyebb test érzet
  • Hormonegyensúly fokozatos kialakulása tapasztalható

A Tradicionális magyar paleo masszázst 2 részre bontottuk: az egyik egy teljes test kezelés, a másik egy koncentrált has kezelés. Egy időben nem lehet őket alkalmazni. 24 órának el kell telni a két kezelés között. 

 

Forrás: voltig.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.