Egyszerű, de nagyszerű mártás!

Fel szeretnénk egy kicsit dobni megszokott ételeinket? A változatosan készíthető fűszeres mártással teljesül a vágyunk.

Tetszés szerinti fűszerekkel, így igazán személyre szabottan készíthetjük el a fűszeres mártást, és ahhoz fogyaszthatjuk, amihez csak kedvünk tartja…

Mártás hozzávalók:

  • 20 dkg natúr krémsajt
  • 1,5 dl joghurt
  • 1 dl tej
  • őrölt szerecsendió
  • fűszerek ízlés szerint

 

A hozzávalókat alacsony hőmérsékleten melegítve simára keverjük. Azonnal tálaljuk.

majonéz kanálban

Tálalás előtt keverhetünk bele apróra vágott sonkát és feketeborsot, felaprított petrezselyemzöldet, valamint néhány szál apróra vágott párolt spárgát!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.