Csempésszünk jeget az otthonunkba!

A színeket az évszakoknak megfelelően is csoportosíthatjuk. A lakberendezésben egy napfényes, sokablakos lakásban nyugodtan kombinálhatjuk a tél tiszta, éles, fehéres-kékes színeit.

Hűsítő praktikák az otthonunkba

A tél alapszíne a fehér. A kiegészítő színek főleg kék és szürke alaptónusúak, tiszták és kontrasztosak. A dísztárgyak és a drapériák elegánsak, csillogóak. A kristály például tökéletes választás.

haloszoba4

A fehér alapszínt – akárcsak a természetben – kiegészíthetjük barna, szürke és fekete kontrasztos bútorokkal, kiegészítőkkel, hiszen ezek még jobban hangsúlyozzák az uralkodó fehéret. Kisebb falfelületen is próbálkozhatunk az erőteljes, sötétebb színekkel.

haloszoba5

A fehér fal akkor is praktikus választás, ha nincs túl sok fény a lakásban, mivel az visszaveri a fényt, így a sötétebb helyiséget is világosabbnak mutatja.

haloszoba3

Használjunk sok üvegezett tárgyat, ami a jég hangulatát csempészi be otthonunkba. Az üveg főleg azokban a helyiségekben szerencsés, ahová nem süt be a nap. Például egy ablaktalan előszobába is természetes világítást lophatunk be üvegtéglával, vagy üveges ajtóval.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.