A tökéletes szerelmi fészek

Hálószobánkat, jó esetben, nemcsak alvásra használjuk, ezért nem árt, ha tudjuk, hogy kell igazi, hangulatos szerelmi fészekké varázsolni. Érdemes időt és energiát fordítani a csodás miliő megteremtésére.

Szerelmi fészek pár aprósággal

Egy hosszabb nap után gyakran csupán egy kiadós, pihentető alvásra vágyunk, ám előfordulhat, hogy olykor csak egy kis ösztönzésre lenne szükségünk, hogy igazi erotikus hangulatba kerüljünk. Ezt a hangulatot könnyen elérhetjük, ha szabadjára engedjünk a fantáziánkat, és egy hívogató, igéző hálószobát alkotunk. Először is válasszunk olyan színeket, amik számunkra csábítóak, így nem feltétlen kell a vöröshöz vagy az aranyhoz ragaszkodnunk, kipróbálhatunk egyéb mély, bódító színeket, például a padlizsán lilát, az olajzöldet vagy a cikláment.

haloszoba9

Használjunk különböző textileket is, a nehéz anyagú sötétítőfüggönyöket cseréljük le könnyed, finom csipkés vagy szatén darabokra, a hagyományos ágyneműnk helyét, pedig vegye át a szatén vagy selyemágynemű.

haloszoba2

Egy igazán erotikus hálószobában, az összes érzékünket egyszerre érdemes kényeztetni, ezért a finom anyagok mellett fontos, hogy megfelelő világítással, zenével és illatokkal is gondoskodjunk a hangulatról. A fényszabályozó kapcsolókkal beállíthatjuk az ideális fényerősséget, melyet kiegészíthetünk pár színes lámpaernyővel, néhány gyertyával és olajmécsessel pedig pillanatok alatt megteremthetjük a romantikus légkört.

fahéj

Az illatok, például a fahéj, melyet érdemes egy kis szegfűszeggel keverni, illetve valami ritmusos, szenvedéllyel teli zene csak tovább pezsdítheti a hangulatunkat. Tovább fokozhatjuk a hatást, ha beszerzünk néhány izgalmas kiegészítőt: baldachint az ágy fölé, különböző méretű párnákat, melyekből tehetünk egyet-egyet a földre is, és egy hatalmas tükröt vagy tükrös szekrényt, melyet az ággyal szemben érdemes elhelyezni. Az utóbbival megkoronázhatjuk a félhomályt és a derengő romantikát az izgató látvánnyal is.

Forrás: https://napidoktor.hu/index