A férfias ginzeng

Már a legendás ázsiai harcosok is használták a ginzenget, mely az egyik legrégebb óta használt gyógynövény.

Szedéséből főleg a férfiak profitálhatnak: növeli a fizikai és szellemi teljesítőképességet, emeli az általános energiaszintet, és a szexuális teljesítményt is.

Fotó: 123rf.com

A ginzeng évezredek óta használt keleti gyógynövény, őshazájában „az élet gyökerének” nevezik. Ez a Távol-Keleten őshonos cserje sajátossága, hogy csak árnyékban nő.

A belőle készült étrend-kiegészítők a növény gyökerét tartalmazzák, porított formában. Lehetséges hatásait a tudomány a mai napig kutatja. Használata különösen javasolt fáradtság, kimerültség fennállása, illetve nagyobb fizikai vagy szellemi megterhelések esetén.

Fotó: 123rf.com

A legendás ázsiai harcosok nem bizonyítottan a ginzeng miatt igázták le az ismert világ nagy részét, de biztosan jól jött nekik a megnövekedett erő és kitartás. Az immunrendszerüket sem kellett félteni, hiszen a ginzengtől a betegségek nem támadhatták meg őket.

Napjainkban, akik szellemi teljesítményüket kívánják fokozni, azok is szedik. Nem maradhat el az emlékezőképesség és a koncentrálóképesség növelésének hatása sem.

Növeli a szervezet ellenállóképességét a stresszel szemben. Afrodiziákumként is ismert, természetes potencianövelő készítmények egyik összetevője.

A ginzeng nem csak az ókor, de napjaink harcosainak is hű segítőtársa.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.