Viszlát, hasi zsír! – Napi 2 evőkanál az elixírből segít!

Bizony, olykor szükségünk lehet a gyors fogyásra, különösen a mennyei ételekkel csábító ünnepek környékén vagy a bikiniszezon előtt! Készítsük el az elixírt, melynek napi fogyasztása csodákat tehet a vonalainkkal!

Számos, villámgyors alakváltással kecsegtető diétáról hallhattunk már, ám az az igazság, hogy jó részük csak átmeneti megoldást hoz. Hosszútávon nem lehet folytatni, talán még káros is az egészségre.

Ha valóban hatékony eredményt akarunk elérni, olyan étrendre vagy elixírre van szükségünk, amely ügyel arra, hogy egészségünket fenntartsa, miközben leolvadnak rólunk a kilók.

Létezik egy szirup, amely csökkenti a derékon felgyülemlő felesleget és a szervezetben felhalmozódott víztől is megszabadít. Összetevői jó hatással vannak a látásra, a hallásra és a memóriára is.

Hogy mi alkotja ezt az elixírt?

Elsősorban torma, kálium, C-vitamin, vas, B1-, B6- és B2 vitamin, magnézium és foszfor.

fogyás

S hogy miként hatnak ránk? A torma felgyorsítja az anyagcserét, mérsékeli a fáradtságot és ösztönzi a jó baktériumok fejlődését a belekben.

Fogyás elixír – hozzávalók:

  • 125 gramm friss torma
  • 4 citrom
  • 3 evőkanál méz
  • 2 teáskanál fahéj
  • 2 cm-es gyömbér gyökér.

Először mixeljük össze a tormát és a gyömbért. Adjuk hozzá a citrom kifacsart levét, majd vegyítsük őket még 3 percen át. Ezután mehet a keverékbe a méz és a fahéj – addig folytassuk a kavarást, amíg kielégítően össze nem áll az elixír. Tároljuk egy üveg edényben.

Együnk egy evőkanállal belőle napi 2 alkalommal, étkezés vagy edzés előtt. Használjuk 3 héten át, majd tartsunk pár nap szünetet.

Fontos viszont, hogy egyeztessünk orvosunkkal az elixír használatát illetően, ha bármilyen kétségünk merül fel az egészségi állapotunkat illetően.

Kellemes fogyást!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.