Tiszta víz fillérekért! (x)

Egy olyan vízszűrő berendezést ajánlunk figyelmükbe, melyet otthon is nagyon könnyű felszerelni, sőt még utazáskor is magával viheti, mert mindenféle csaphoz illeszthető.

A készülékkel nagyon nagy tisztaságú vizet kapunk. A berendezés olcsó, amit csak egyszer kell megvenni,  és ami a lényeg: az üzemeltetése is nagyon olcsó, szinte fillérekben sem fejezhető ki egy liter tiszta víz ára!

Mit szűrhetünk vele?

– eltávolítja a szabad és kötött aktív klórt

– eltávolítja a klórszármazékokat

– kiszűri az íz- és szagrontó anyagokat

– kiszűri a lebegő szennyeződéseket (rozsda, vízkő)

– csökkenti a szerves anyag tartalmat (mintegy 70%-kal)

Dupla szűrést végez: egy mechanikai szűrő felfogja a szennyeződés ?nagyját?, az aktívszén szűrő pedig végez a többi káros anyaggal. A készülék kicsi helyen elfér, mindössze 33 cm magas és másfél kiló. A legtöbb ilyesfajta készülék problémája a karbantartás. Ehhez a víztisztítóhoz soha nem kell szerelőt hívni, sőt tisztítgatni sem kell. Egyszer kell otthon, saját kezűleg felszerelni, ami pofonegyszerű, utána már csak a szűrőbetétet kell cserélni. Általában ez utóbbin dől el egy készülék ?költséghatékonysága?: ha a szűrő drága, akkor az általa előállított víz is drága. Ehhez a készülékhez a szűrőbetét is nagyon kedvező árú, és egy átlagos vízfogyasztású családot fél évig is kiszolgál. Fillérekben sem fejezhető ki egy liter tiszta víz ára, olyan olcsó!

10728

Nézzük a műszaki paramétereket!

– Szűrési sebessége: 3 liter/perc (6 bar üzemi nyomáson)

Ez utóbbi azt jeleneti, hogy gyakorlatilag minden háztartási víznyomásnál jól működik. A szűrési sebesség is gyors. Minimális víznyomásigény 2 bar, ekkor valamivel lassabban jutunk hozzá a vízhez.

– Magassága: 33 cm, átmérő: 1,25 cm, súlya 1,5 kg, maximális vízhőmérséklet: 5-42 C°.

Nagyon meggyőző, ha egyszer megnézzük a szűrőt, amikor már megérett a cserére. Megdöbbentő, hogy mi minden van a vízben! A vízszűrő készüléket csak ajánlani tudjuk!

Többet szeretnék tudni a vízszűrőről?

http://www.vital.hu/webaruhaz/asztalra-szerelheto-konyhai-vizszuro-keszulek-fhctf

Forrs:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.