Okos kenyér után okos kalács

A Ritmus Pont kenyér és a két Vitajó-kalács immár a kereskedelemben is elérhető.

 

A Smart Food (Okos Élelmiszer) koncepció keretében újabb intelligens élelmiszereket dobott piacra a debreceni Okos Élelmiszerek Kft. azzal a céllal, hogy minél több ember igényéhez és ízléséhez igazítsa termékkínálatát.

A Ritmus Pont márkanévre hallgató kenyér az emésztési diszkomforttal küszködők problémájára jelenthet megoldást, míg a két Vitajó-kalács (az azonos nevű cipókhoz hasonlóan) egyedi vitamin- és ásványianyag-összetételének köszönhetően hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, valamint a haj, a bőr és a csontozat normál állapotának a fenntartásához.

Az innovátor azt reméli, hogy az újabb okos élelmiszerei hasonló sikerrel mutatkoznak be, mint a Vitajó-cipók, amelyekből két és fél év alatt 4 millió darab talált gazdára. Köszönhető ez nem kis részben a debreceni cégcsoport által kifejlesztett gyártói-piaci franchise-rendszernek, melynek lényege, hogy a gyártói haszon minden esetben a piachoz legközelebb lévő sütőipari cégekhez kerül. Ez az üzleti modell teszi lehetővé, hogy sok fogyasztó számára elérhető áron kerüljenek piacra az új termékek.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.