Karcsú vonalak megtartása sörrel?

Magyarország egyik kedvenc sörmárkájának csomagolásán látható a termék kalóriaértéke is. Így a vonalaikra, vagy az energiabevitelre ügyelők fontos információhoz jutnak.

Rengetegen kezdünk fogyókúrába a nyár közeledtével, sokan elképesztő kúrának vetik alá magukat a karcsúbb vonalak érdekében. A kutatások bizonyítják, hogy az alacsony alkoholtartalmú, gyümölcsös sörök, a radlerek a nők körében is népszerűek, hiszen a gyümölcsös sörök fogyasztóinak felét a hölgyek adják, ők viszont kiemelt figyelmet fordítanak a kalóriabevitelre.

A fogyasztók kedvéért a megújult csomagolásán mostantól a teljes termékpalettán feltünteti az egyes termékek energiaértékét is. Ebben a tekintetben ez a sörmárka az élen jár, hiszen a sörkategóriában egyedüliként jeleníti meg ezt az információt. A 2%-os radlerek és 0.0%-os alkoholmentes italok üvegein és dobozain is már látható, hogy ezek az italok a közhiedelemmel ellentétben nem kalóriadús nedűk.

sor

A termékek átlagos kalóriértéke a következő:

0.0% Grapefruit: 29,2 kcal/100 ml
0.0.% Lime-menta: 29,7 kcal/100 ml
2% Grapefruit: 31,7 kcal/100 ml
0.0% Citrom: 32,5 kcal/100 ml
0.0% Kajszi: 32,8 kcal/100 ml
2% Citrom: 33 kcal/100 ml
2% Körte: 33 kcal/100 ml

Csak külsejében újul meg, hiszen a sokszorosan díjnyertes ital összetétele, a sörgyártás módja nem változik; a termékek jövőben is a legmagasabb minőséggel készülnek, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül, hogy továbbra is Magyarország kedvenc sörmárkája maradjon.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.