Egy kis segítséggel gyorsan így lehet megszabadulni a zsírpárnáktól

Bár télen kevesebbet foglalkozunk a zavaró zsírpárnákkal, érdemes belegondolni, hogy néhány hónap múlva ismét lekerülnek a télikabátok, elbúcsúzunk a hosszú, lezser pulcsiktól, és bizony kevésbé tudjuk takargatni azokat a testrészeket, melyekkel nem vagyunk maximálisan elégedettek.

Ez az időszak tökéletes arra, hogy formába hozzuk magunkat – mondja Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista.

Szépen formálhatóak a karizmok, a mellizmok, a fenék izmai, a lábak és a csípő tájéka is, de nem csak esztétikai szempontok miatt érdemes igénybe venni a kezelést„Az izmok a kezelés során mintegy húszezerszer húzódnak össze, ami óriási szám, és még egy intenzív edzés során sem érhető el. Amellett, hogy látványosan formálódik az alak, az izomépítés az egészség szempontjából is fontos: az erősebb izmok jobban védhetik a gerincet, fenntarthatják a törzs stabilitását és a helyes testtartást, javíthatják az atlétikai képességeket és csökkenthetik a sérülések esélyét, strukturális támogatást nyújthatnak az egész test számára.”

Fotó: 123rf.com

A hasizom vonalán már akár egy alkalom után is látható változás, de a megfelelő zsírbontás és az izomnövelés hatásának eléréséhez legalább négy kezelésre van szükség. Kúraszerű kezelés segítségével jobban megtartható az elért alak, javasolt 2-3 havonta beiktatni egy kezelés-sorozatot. A New Beauty Anti-aging és Orvos-Esztétikai Központ szakembere hozzáteszi, hogy az eredmény fenntartása érdekében érdemes otthon rendszeres izomerősítő gyakorlatokat végezni, ha igazi csúcsformára vágyunk.

Az idő előrehaladtával azt tapasztalhatjuk, hogy nem elég odafigyelni az étkezésre, tudatosan visszafogni a cukor-, illetve szénhidrátfogyasztást, rendszeresen mozogni, edzésre járni, kialakulhatnak ugyanis olyan makacs zsírpárnák, melyek ellen egyszerűen képtelenek vagyunk segítség nélkül fellépni.

Természetesen az egészséges táplálkozás és az aktív testmozgás hozzásegít a vágyott alakhoz, de előfordulhat, hogy önmagában a befektetett munka és energia nem lesz elég – ilyenkor érdemes szétnézni a különböző testformáló kezelések között. Dr. Parrák Zita orvos-esztétikai specialista szerint már az őszi-téli időszakban javasolt elkezdeni a kúrát, hogy a lehető legjobb formánkban várhassuk a tavaszt. 

elhizas

Foto:pixabay.com

„Ebben maximálisan segít a Slim Beauty. Az alakformáló és erősítő készülék a legkorszerűbb technológiát képviselő, nagy energiájú fókuszált elektromágneses hullámok által kiváltott gyors izomösszehúzódások segítségével képes növelni az izomtömeget, miközben a zsírbontásban is segít. A statisztika szerint már négy kezelés hatására 16%-kal nő az izomtömeg, míg a zsírszövet 19%-kal lesz kisebb a kezelt területen, és egy-egy alkalommal csak 30 perccel kell számolni.”

Az American Society For Nutrition táplálkozástudományi szaklapban megjelent cikk szerzői az „energiaegyensúly-modellt” a „szénhidrát-inzulin modellel” váltanák fel az elhízás okainak magyarázatában.

A harvardi professzor elárulta, mi az elhízás okozója

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.