Csodát tesz az ébredés utáni azonnali vízivás!

A japánok számára nem újdonság, hogy ébredés után az első dolguk éhgyomorra meginni négy pohár vizet. Ősi hagyomány ez, melyet számos betegség gyógyítására alkalmaznak. Meghökkentően egyszerű módszer, mégis tudományosan is bizonyított a hatékonysága…

Japánban ősidők óta szokás, hogy az emberek vizet isznak felkelés után, még éhgyomorra, s csak ezután látnak neki a reggeli készülődéshez. A betegségeket gyógyító módszer különösen a II. világháború környékén lett népszerű, miután leközölték egy japán lapban.

Vizet inni mindig jó!

A vízivás előnyeit számos tanulmány alátámasztotta már – olyan kezelés, mely bizonyítottan kiváló eredményekkel veszi fel a harcot többféle súlyos betegséggel szemben.

Csak néhány probléma, amelyen segíthet: fejfájás, testi fájdalmak, szívrendszer, felgyorsult szívverés, epilepszia, vérzsír, bronchitis, asztma, tbc, meningitis, vesebetegség és húgyúti problémák, hányás, hasmenés, gyomorhurut, aranyér, diabétesz, székrekedés, mindenféle szembetegség, a méh megbetegedései, menstruációs rendellenességek, a fül-, orr- és a torok betegségei. A lista meglehetősen hosszú!

Hogyan működik?

Amint felébredünk reggel, fogmosás előtt fogyasszunk el 4 pohár (200 milliliter) vizet. Végezzük el a fogmosást és ne együnk-igyunk semmit 45 percig. Csak utána reggelizzünk és fogyasszuk el a teánkat, kávénkat.

Ha azonban ettünk, az azt követő 2 órában se igyunk és együnk semmit.

Azok, akik idősek és betegek, ezért nem képesek éhgyomorra meginni 4 pohár vizet felkelés után, akkora mennyiséggel kezdjék, amennyit még elbírnak – majd emeljék az adagot fokozatosan, amíg el nem érik a 4 pohárnyit.

Hamar látható eredmények

Ez a módszer valóban segít elkerülni és kezelni a betegségeket – egészségesek leszünk, újult energiával töltekezünk fel a vízterápiának köszönhetően.

Ahogyan haladunk előre, a módszer alkalmazásával képessé válunk a magas vérnyomás kezelésére 30 napon belül. A gyomorhurut 10-, a cukorbetegség 30 napon belül javulhat. A székrekedés szintén 10 nap múlva enyhül. Sokkal energikusabbá válunk, miközben szervezetünk teljes működését feljavítjuk.

Nemcsak betegségek, egészségügyi problémák esetén lehet azonban kipróbálni a vízterápiát – nyugodtan beiktathatjuk mindennapjainkba, hiszen nincsenek mellékhatásai, ellenben csodát tesz a szervezetünkkel. S milyen olcsó és egyszerű…!

Forrás: Tóth Eszter - napidoktor.hu