Beckham féle lugosító étrend

Az ex-Spice Girl, divattervező és négygyermekes anyuka Victoria Beckham a lúgos diétát tartja a hihetetlenül karcsú alakja megőrzésének módszereként.

Foto: britannica

A diéta a szervezet pH-szintjét 7,35 és 7,45 között igyekszik tartani azzal, hogy a diétázó végső soron 80%-ban lúgos (gyümölcsök, zöldségek, diófélék és hüvelyesek – az édeskömény, brokkoli, grapefruit és kelkáposzta számít a leglúgosabbnak) és 20%-ban savas (búza- és tejtermékek, kávé, cukor, hús, hal és alkohol) ételek fogyasztására törekszik.

Foto:123rf.com

Állítólag Beckham napi étrendjében szerepel grillezett hal, füstölt lazac, rántotta, tonhal, szusi, saláta és áfonyás turmixok, amelyek magas omega-3 tartalmuk miatt hatékonyan fékezik az öregedést. Azok, akik lúgos étrendet tartanak, a megnövekedett energiaszintet, a jobb memóriát, valamint a rák és a szívbetegségek megelőzését célozták meg.

Beckham láthatóan rajong a lugosító étrendért, twitterén azt írta: “Imádom ezt az egészséges táplálkozásról szóló szakácskönyvet!”, személyesen támogatva a ‘Honestly Healthy’ című könyvet, amelyet Sienna Miller mostohatestvére, Natasha Corrett írt.

Ezért jó az érrendszernek a DASH-diéta

 

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.