ABC fogyókúra

A fogyókúra a legtöbb ember számára éhezést és önsanyargatást jelent, ám most elindult az ABC fogyókúrás étrend, amivel valóban szenvedés nélkül, jóllakottan lehet fogyni.

Az ABC fogyókúrás étrend kitalálója az a piacvezető hazai ebéd-házhozszállító cég, amely már korábban is sokféle diétás étrendet készített és kínált fogyni vágyóknak és egészséges ételeket keresőknek. Összességében tízéves fejlesztésnek, az utóbbi négy évben pedig igazán intenzív munkának köszönhetően mára integrálni tudták a különböző fogyókúrák eredményes részeit, valamint hozzá igazították saját élelmiszerfejlesztéseiket, amiből megszületett az ABC fogyókúrás étrend.

Az ABC fogyókúrás étrend három részből áll: lúgosítás, zsírégetés, súlymegtartás. Olyan egyszerű, hogy ehhez segítségre sincs szükség. Ám ha valaki fogyásához mégis segítséget szeretne, olyan útmutatást talál, ami által eredményesen adhatja le a súlyfelesleget.

5612

Az első, 1-2 hetes lúgosító A szakaszban méregtelenítés zajlik, egyben a szervezet felfrissül és felkészül a fogyókúrára. Ez történhet levesekkel, vagy a Turbó Kúrával, ami a gyümölcsök, zöldségek és saját fejlesztésű (íztelen, szagtalan) édesvízi mikroalgáknak a kombinációjával fejti ki lúgosító hatását. A második, B fázisban indul el a zsírégetés melynek időtartama a leadni kívánt túlsúlytól függően változik. Ekkor fontos szempont a szénhidrátbevitel minimalizálása vagy a tápanyagok szétválasztása.

Ez éhezés nélkül kivitelezhető, mert alternatívát nyújtanak a csökkentett szénhidráttartalmú étkezésben a saját fejlesztésű, alacsony szénhidrát tartalmú zsírégető liszttel készített ételekkel, pl.: pizza, rántott hús, palacsinta, muffin, galuska, stb. A harmadik, C szakaszban a jojó effektus kiküszöbölése és a hosszú távú súlymegtartás a cél. Ezt a fázist legalább 2-4 hétig ajánlott fogyasztani a ?B? szakaszt követően, de akár éveken át is folytathatja bárki, súlyának állandó megtartása érdekében? – mondja Wollák Zsuzsánna, a Gastroyal és a Szent János Kórház vezető dietetikusa.5613

A forradalmi újdonságnak számító ABC fogyókúrás étrend rendszer nagy előnye, hogy a fogyókúrázónak lényegében csak el kell döntenie, hogy le akarja adni a súlyfelesleget. A megfelelő étrend kiválasztása után szenvedés és éhezés nélkül ?olvadnak? le a kilók. A rendszer nem csupán elméletben működik, hanem a gyakorlatban is bizonyított már. Az ABC fogyókúrás étrend ugyanis a Zsírégető Klubon, minden idők talán legnagyobb fogyókúra mozgalmán belül érhető el. A Klub egyben közösség is, ahol a tagok kicserélhetik tapasztalataikat, sőt szakértőktől kérdezhetnek a saját fogyókúrájukkal kapcsolatban.

A Zsírégető Klub internetes felületét indulása óta (3 hónap alatt) több mint 260 ezer érdeklődő látogatta, 18 ezer fő pedig már regisztrált, 14 ezren kérik a hírlevelet is, a valószínűleg minden eddiginél nagyobbá váló fogyókúra mozgalomban. A Zsírégető Klub által kiválasztott 100 főből álló csapat – akiket 4 héten át ingyenesen fogyasztanak -, 2 hét alatt több mint 502 kilótól szabadult meg, éhezés és szenvedés nélkül.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.