A legszigorúbb sztárdiéták: Hírességek, akik naponta ugyanazt az ételt eszik

Hollywoodban a karcsú testalkat fenntartásához nagy akaraterőre van szükség, a sztárok a tiszta és sovány ételek fogyasztása felé fordulnak, hogy mindig készen álljanak a kamerák előtt. Mások a böjt és a tisztítókúrákra esküsznek. Egy dolog azonban egyértelmű: napi szinten nagy fegyelem kell ahhoz, hogy valaki szigorú diétát tartson, és megőrizze igazán hibátlan A-listás alakját.

Foto:wikipedia

JENNIFER ANISTON

Jennifer Aniston rendkívül egészségesen táplálkozik, és következetesen tartja magát az étkezéseihez. Korábban a Radio Timesnak elárulta: “Időszakos böjtöt tartok, tehát reggel nem eszem semmit. Nagy különbséget vettem észre, amikor 16 órán keresztül nem ettem szilárd ételt”. Amikor mégis leül enni, Jen 2016-ban az Elle-nek elmondta, hogy az ebédje mindig: “Valamilyen zöldség vagy saláta fehérjével -elég alap”. A vacsorája is ugyanez, “zöldség vagy saláta fehérjével”.

Foto:wikipedia

VICTORIA BECKHAM

A popsztárból lett divattervező Victoria Beckham 25 éve hasonló étrendet követ, mint Jen! Az egykori Spice Girl étkezési szokásait férje, David Beckham árulta el, aki megosztotta, hogyan tartotta meg mintaszerű alakját több mint két évtizeden át.

A gasztronómus és amatőr szakács David Beckham a River Cafe Table 4 podcast 2022. február 1-jei adásában árulta el: “Eléggé érzelmes vagyok az ételek és a borok kapcsán, ha valami nagyszerűt eszem, azt akarom, hogy mindenki megkóstolja. Sajnos olyan emberrel élek, aki 25 éve ugyanazt eszi. Amióta megismertem, csak grillezett halat, párolt zöldségeket eszik, ettől nagyon ritkán tér el”.

Az egykori futballszupersztár hozzátette még: “Az egyetlen alkalom, amikor talán valaha is megosztott valamit, ami az én tányéromon volt, az igazából az volt, amikor terhes volt Harperrel (2011-ben), és az volt a legcsodálatosabb dolog. Az volt az egyik kedvenc estém. Nem emlékszem, mi volt az, de azt tudom, hogy azóta nem evett belőle”. “Kókuszvizet iszik, állandóan, mentolos cukorkát,  hidroalkoholos gélt, ami ma már nagyon híres, de akkoriban még nem volt az, mert a Covid-járvány még nem kezdődött el” – magyarázta.

Foto: twitter

HALLE BERRY
A Bruised színésznő szigorú keto diétát követ, amelynek köszönhetően Halle élete legjobb formájában van. Étkezési szokásairól elárulta, hogy: “Általában nem szoktam hagyományos reggelit enni. Nagy rajongója vagyok a bulletproof kávénak, így általában főzök magamnak egy finom kávét, és vajjal, MCT-olajjal és kollagénnel keverem össze; néha egy kis tejszínnel”.

Az ebédhez vagy “egy egyszerű leves különböző zöldségekkel és egy fehérjével megrakva, és a tetejére egy kis sajtot teszek. Máskülönben egy nagy salátát választok”. A vacsora sokkal minimálabb, mivel Halle “grillezett zöldségeket eszik egy növényi alapú fehérjével, például csicseriborsóval”. Bár desszertet sosem eszik, a sztár bevallotta, hogy néha meghívja magát egy pohár vörösborra vacsora után.

Foto:wikipedia

EVA MENDES
A bombázó ismétlődő, de egészséges étrendet tart, hiszen Eva a Shape magazinnak adott interjújában elárulta, hogy reggelire mindig tojást eszik. “Ebédre általában lazacot és rizst vagy quinoát eszem, és igyekszem salátát is beletenni. Vacsorára ugyanezt eszem. Ilyen szempontból a szokások rabja vagyok” – tette hozzá a Hitch színésznője.

Irritábilis bélszindrómára hatékony az alacsony FODMAP diéta?

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.