1 millió kilót fogyjon az ország!

Magyarország lakosságának kétharmada túlsúlyos. Energiabevitelünk jóval magasabb, mint energialeadásunk, étkeink 38%-a zsír.

Ezt hirdeti JanicsákVeca is, a kampány arcként és terjesztőjeként. A programban való részvétel és az alkalmazások letöltése is ingyenes.

Az Ez zsír!tudatos életvitelre és egészségmegőrzésre ösztönöz. „Én elsősorban az egészséges életmódra próbálom buzdítani az embereket, de a családomban többen is vágynak a fogyásra. Nekem kifejezetten tetszik, hogy minden regisztrált a megadott paraméterei és életstílusa alapján kap személyre szabott életmódprogramot, így még a folytonos rohanás mellett is láthatjuk, hogy mit együnk, mennyit mozogjunk, hogyan őrizzük egészségünket" – mondja JanicsákVeca, aki rendszeresen lovagol, fut, kerékpározik és a megfeszített tempójú munka mellett igyekszik egészségesen étkezni. Azt mondja, mindenképpen fitt szeretne maradni, hogy majdan még unokáival is játszhasson.

„Nekem az a legfontosabb, hogy jól érezzem magam a bőrömben, hiszen a rajongók is szívesebben látnak egy kiegyensúlyozott embert a színpadon. Nem mellesleg, jó lenne majdan együtt játszani az unokáimmal, ehhez pedig egészségesen kell élnem. Hiszek a kisugárzásban, a belső értékek fontosságában, de természetesen mint minden nő, én is szeretnék a lehető legjobban kinézni. Ha az Ez zsír!-ral egészséges életre ösztönözhetem az embereket, az máris jót tesz a lelkemnek” – mondta Veca.

A helyes táplálkozáshoz a Magyar Televízió ismert séfje, Buday Péter is hozzájárul, videós felvételeken mutatja be az egészséges ételek elkészítési módjait.

A jelentkezőket a www.life.hu/ez-zsir oldalon várják, ahol minden regisztráló a saját paraméterei alapján kap életmódváltó programot, többek között étrendjavaslatokkal, otthoni edzéstervekkel és kalkulátorokkal, amit aztán a nap 24 órájában nyomon követhet interneten és mobilon is. Így láthatja, hol tart a saját, előre megtervezett életmódváltó programjában.

Buday Péter amellett, hogy videós felvételeken szemlélteti saját ételeinek elkészítési módját, maga is veszíteni szeretne súlyából:

„Bármennyire is figyelek az étkezéseimre, rájöttem, hogy mozgás nélkül nincs fogyás. Éppen ezért azt vallom, hogy együnk finomakat és mozogjunk jókat! – buzdít a Most a Buday!sztárja. -A honlapon rövid videókban olyan finom és élvezetes ételeket mutatok be, amelyek nem csak egészségesek, hanem színesítik is az étrendet. Magam is fogyni szeretnék a program segítségével, három hónap alatt 20 kiló mínuszt tűztem ki célul, júliusig ennyit tartok ideális és egészséges súlyvesztésnek.”

Egyéni életvitelhez szabott diéták:

janicsakveca_480

Menedzser étrend:

annak, aki egész nap az irodában ül, nincs ideje normálisan étkezni, este viszont legszívesebben felfalná a hűtőt…Neki könnyen és gyorsan elkészíthető, csomagolható ételeket tesznek az étrendedbe, amiket munka után pillanatok alatt elkészíthet, és másnap el is vihet magával a munkahelyre.

Kismama:

szülés után, a ráragadt kilók eltüntethetők egy a speciális étrenddel. A kismama étrend szoptatás után ajánlott!

Kamasz:

14-18 éveseknek, akiknek a szervezete fejlődésben van. Nekik nem az általános diéta, hiszen testüknek több energiára van szüksége, mint a felnőttekének. És persze az ízlésük is eltér az idősebbekétől. Olyan étrendet kapnak, amiktől összefut a nyál a szájukban, és kielégíti kamaszodó szervezet igényeit, de ugyanakkor fogynak tőle.

Cukormentes:

diabéteszeseknek. Persze mások is választhatják, de valójában felesleges, hiszen a többi étrendben is csak annyi cukor szerepel, amennyivel még nem lépjük át az egészséges szintet. Nem szabad elfelejteni, hogy nemcsak a cukor a nagy mumus, hanem a zsír is!

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.