Vigyázz! Üvegdarab a nugát szeletben

Üvegdarab volt  egy Németországban gyártott bio, vegán, ropogós rizses nugát szeletben. A termék Németországon kívül a Cseh Köztársaságban és Magyarországon is forgalomba kerülhetett.

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) a RASFF rendszeren keresztül értesült a bejelentésről. A Rossmann üzletlánc magyarországi egységeiben is forgalomba kerülhetett az a Németországban gyártott rizses nugát szelet, amelyben az egyik vásárló üvegdarabot talált.

A termék adatai

Márka: enerBIO Vegane Reis-Nougat Crisp, tételszám: L17045, vonalkód: EAN 4305615464718, kiszerelés: 80 gramm, minőség-megőrzési idő: 01/2018, RASFF referenciaszám: 2017.1413

A Rossmann üzleteiben a terméket levették a polcokról, a már megvásároltakat blokk nélkül is visszaveszik. Információk szerint a gyártó elővigyázatosságból az érintett tételen túl más tételeket is kivonatott a forgalomból. A NÉBIH az intézkedéseket továbbra is figyelemmel kíséri.

A NÉBIH felhívja a lakosság figyelmét, hogy aki vásárolt a fenti azonosítókkal ellátott árucikkből, ne fogyassza azt el!

Forrás: NÉBIH


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.