Vigyázat, erogén zóna veszély!

Az erogén zóna régóta foglalkoztatja az emberiséget. Sokan nem is tudják, hogy e témakör bővíthető, hiszen nemcsak a mell és nyak ingerelhető.

Hivatalos megfogalmazás szerint az erogén zónák az emberi test olyan területei, amelyek ingerlése azok fokozott érzékenységük miatt szexuális izgalmat váltanak ki. Persze egyéntől függően ezek a zónák a test bármely pontján lehetnek.

A legtöbben leragadnak a csiklónál és a heréknél, illetve a popsinál. Pedig ennél sokkal több erogén zóna található testünkön. A női testen szám szerint 23! Ugye, nem is gondolnánk, pedig igenis ott vannak. És ha már ott vannak, illő lenne foglalkoznunk is vele. Ezzel is bővülhetne szexuális kultúránk.

Az erogén zónákra illik a mondás, hogy tetőtől talpig, ugyanis ezek sora a hajnál és a fejbőrnél kezdődik és a lábujjaknál végződik. A sor közepén ott van persze a már régóta ismert mell, a csikló és a popsi, de ott vannak azok a testrészek, melyekre nem is gondolnánk.

Ilyen például a hát, a comb és a kar belső része és a vállak. A csuklóhajlat, a tenyér és a hónalj. Ez utóbbiban rengeteg idegvégződés található, melyek felelősek azért hogy a csiklandós és izgalmat kiváltó is lehet.

Azoknak az Uraknak, akik a lehető leggyorsabban akarják feltüzelni a Nőt, ajánljuk a füleket, a fülcimpát. A fül ugyanis a hónaljnál is több idegvégződéssel rendelkezik, az érintést azonnal az agy vágyközpontjába küldik.

Azoknak pedig, akik igazán különleges élményt akarnak nyújtani párjuknak, és heves hatást akarnak látni, azoknak a lábujjakat ajánljuk. A lábujjak csókolgatása esetleges szopogatása ugyanis igazán kellemest élményt tudnak nyújtani az erre képes egyéneknek. Van akinél az izgalmat fokozza, van akinél egyenesen orgazmust vált ki.

Mint látjuk, az erogén zónák tárháza nagy, csak fel kell fedezni kinek mi a legjobb. Ehhez pedig kellemes perceket kívánunk!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.