Videó – Mikor indokolt a mellkisebbítés?

A kifejezetten telt idomok, olykor egy nő életében kényelmetlenségekkel járhatnak. A mellkisebbítés számos nő számára az egyetlen megoldás arra, hogy könnyebbé váljon az élete. 

Bár az esetek 90%-ában nagyobb melleket kérnek a hölgyek Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebésztől, de a mellkisebbítés sem ritka. Az orvos számára a mellkisebbítés a legnagyobb kihívás a redukciós plasztikai műtétek sorában, hiszen  például egy hasplasztika során síkban, míg a mellkisebbítésnél 3D-ben kell gondolkoznia.

Míg a mellnagyobbítás pusztán esztétikai igény, addig a mellkisebbítés mellett igen komoly egészségügyi érvek szólnak. Ugyanis a túlságosan nagy keblek komoly hátfájdalmat okozhat, sőt bőrbetegség is kialakulhat miatta. Jó hír, hogy az ilyen jellegű beavatkozások nagy része államilag támogatott is lehet, de többször előfordult már, hogy a páciens jobban megbízott egy magánklinikában, ezért inkább vállalta az ezzel járó anyagi terhet. A sikeres mellkisebbítés után olyan pozitív változáson mennek át a páciensek, valósággal megkönnyebbülnek, javul az életminőségük, hogy úgy érzik: érdemes volt vállalni a beavatkozással járó kellemetlenséget. 

Forrás: FEM3


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.