Vámos Erika legyőzte a félelmét!

Szörnyű emlékeket hordoz magában Vámos Erika a Több, mint TestŐr műsorvezetője. Huszonkilenc éves kora óta nem vezet autót, mint mondja: fél, hogy másban vagy magában kárt tesz. Köztudott, hogy Erika egy kislány örökbefogadásán dolgozik, s ezért úgy döntött, legyőzi régi félelmét és újra a volán mögé ül.

Egy régi baleset miatt nem vezet Vámos Erika, a műsorvezetőben a majdnem tragikus kimenetelű incidens olyan lelki nyomokat hagyott, hogy képtelen volt újra autóba ülni.

“Huszonkilenc éves korom óta nem ültem a volán mögött, mert akkor majdnem meghalt miattam valaki. Országúton nagy sebességgel belehajtottam hátulról egy autóba, ami hirtelen lelassított. Totálkárosra törtem a hölgy autóját, és miután kivágták az autóból, kiderült, hogy nyolc hónapos terhes. Szerencsére mindenki túlélte, de akkor megfogadtam, hogy miattam senki nem fog meghalni. Azóta többször nekifutottam, hogy legyőzöm magam, de mindig a félelem volt az erősebb – emlékezett vissza a Több, mint TestŐr műsorvezetője.

vamos erika

Vámos Erika viszont túl a negyvenen egy kislány büszke anyukája lehet. A műsorvezető  egy hegy tetején lakik, ahonnan az első buszmegálló is négy kilométerre található, így szükségessé teszi, hogy újra autót vezessen.

“Kilométerekre lakom a buszmegállótól, élelmiszerbolttól és orvosi rendelőtől!  Meg kell emberelnem magam, mert bár Emma érkezése sokat várat magára, a történet vége mégiscsak az lesz, hogy hozzám költözik. Addigra profin kell vezetnem, ha orvoshoz kell vinnem éjszaka: ha bármire hirtelen szükség van, nem bénáskodhatok a kerekpárommal! Kaptam egy autót a Duna Autótól, kitartóan gyakorlom a vezetést és remélem, soha többet nem fordul elő a korábbihoz hasonló baleset!” – tette hozzá.

Forrás: https://napidoktor.hu/index