Új megoldás a női libidó tartós növelésére

A nők többségének a változókorba lépve számos negatív testi és lelki tünettel kell szembe néznie. Ezek között igen gyakran fordul elő a libidócsökkenés. Ehhez nyújthat segítséget az a libidónövelő étrend-kiegészítő, melyet egy magyar szakemberekből álló csoport fejlesztett, kifejezetten nők számára.

A Rasserena egy természetes összetevőket, növényi kivonatokat és L-Arginint tartalmazó étrendkiegészítő kapszula, amely rendszeres alkalmazása növelheti a női nemi vágyat és libidót, enyhítve a változókori libidócsökkenés testi tüneteit.

A természetes összetevők alkalmasak az ágyéki terület véráramlásának elősegítésére, érzékenységének fokozására valamint a hüvelyi szárazság tüneteinek csillapítására, ezáltal fokozva az orgazmusra való képességet.

A készítmény legfontosabb hatóanyagai a ginzeng gyökér, az aranygyökér, a guarana, valamint az L-Arginin természetes fehérje kivonat. A Rasserena alkalmazása – eltérően a férfiak számára készülő tablettáktól – kúraszerűen javasolt.

szex

„Rendszeres használatával a szexuális kapcsolat intenzívebbé, az együttlét örömtelibbé, élvezetesebbé válhat, mely mellett, általános kiegyensúlyozó, harmonizáló, stresszenyhítő és teljesítményfokozó hatással is rendelkezik” – mondta dr. Major Lászlóné a Rasserena szóvivője. – “Azonban ahogyan a változókorban megjelenő tünetek, úgy a libidócsökkenés okai is igen változatosak lehetnek, így fontos, hogy forduljunk szakemberhez.”

A független laboratórium által bevizsgált készítmény zöld jelzéssel szerepel az OÉTI bejelentett étrend-kiegészítők listáján. A készítmény koffein tartalma miatt magasvérnyomás-betegség, szívbetegség és koffeinre jelentkező túlérzékenység esetén nem javasolt.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.