Tedd vidámabbá az íróasztalodat!

Szedd-e rendbe íróasztalodat távozáskor, vagy sem? Ez egy reggeli “vessük-e meg az ágyat vagy sem” dilemmához hasonlít. Végül este úgyis fáradtan érkezel haza, és ugyanabba az ágyba fekszel…De mást igényel az íróasztal!

De nem jó érzés mikor este belépsz a hálószobádba és egy óriási, rendezett, selymes ágyneművel betakart ágyat tekintesz meg? Főleg, ha nem egyedül térsz haza…

Ez körülbelül így működik az íróasztallal is. Pszichológiai felmérések kimutatták, hogy munkánk hatásfoka jóval magasabb, ha íróasztalunkon rend uralkodik. És, ha úgyis napi 10 órát dolgozunk, nem lenne jó egy nőies és szexi kivitelezés?

Az íróasztal rendezése: Íme, néhány szuper ötlet:

Helyezz íróasztalod jobb sarkába egy lila vagy piros növényt, helyezd ugyanoda a lámpát is (pozitív energiával tölt fel, jót tesz a karrierednek, a Feng Shui szerint).

gyogyito_39755029

Legyen mindig asztalodon egy nagy, díszes üvegedény (tele gumicukorral)

Hagyj szem előtt legalább 3 női dolgot (semmiképp sem fehérneműt): például egy karkötőt, egy színes körömlakkot és egy rózsaszín határidőnaplót.

iroda asztal

Függessz az íróasztalod mögötti falra egy parafa emlékeztető-táblát. Ragassz rá minél érdekesebb és ötletesebb, újságokból kivágott képeket, spontán ötletek szüleményeit…

Mondj le az egyhangú, egyszínű adatgyűjtőkről és keresd a csíkos, vagy pöttyös modelleket. Így, az iratok rendben tartása már nem lesz annyira nehéz.

Forrás: https://napidoktor.hu/index