Tavaszi ajtódíszek: 1 alap 3 variáció

Talán már mindenki túl van a tavaszi nagytakarításon, remélem nem sok energiátok és időtök ment el vele. Közeledik a Húsvét, úgyhogy ideje belevágni otthonotok tavaszi dekorálásába.
Imádom, hogy már nincs este sem hamar sötét, és most, hogy írom ezeket a sorokat, most is már világosodik, pedig még éppen elmúlt csak reggel 6 óra. Ez azt jelenti, hogy lassan itt az ideje a kerti dekoroknak is, amit kezdjünk az ajtódíszekkel!

Kül- és beltérre egyaránt való 3 ajtódísz variációt hoztam, amit pillanatok alatt elkészíthetsz Te is.

tavaszi koszorú

Az alapja – és figyelj, mert ez a legfontosabb lépés – egy faág koszorú. Ezt elkészítheted magadnak is, a friss faágak remekül hajlíthatóak, csak egy drótra lesz szükséged az összekötözéshez. Én most a kikában található alapanyagokból dolgoztam, így könnyű dolgom volt, mert ez az alap kapható volt náluk! 🙂  Ez az alap azért fantasztikus, mert önmagában már majdnem kész van, gyönyörű, és évről évre megújíthatod. 3 különböző virággal dekoráltam, mindig teljesen más hatást kaptam. A tulipánokkal vidám, a magnóliával elegáns, a cseresznyefaágakkal pedig bohókás lett a végeredmény. Ha igazi virágokkal díszítitek fel, használjatok kis kémcsöveket, hogy tartósabb legyen, virágosnál kapható! A faágkoszorú pedig nagyszerűen elrejti majd, nem fog látszódni.

tavaszi koszorú
tavaszi koszorú
tavaszi koszorú
tavaszi koszorú
tavaszi koszorú

A virágokon kívül nem is kell nagyon más, esetleg egy két természetes hatású díszt használhattok, de szerintem el is hagyható.
Készítettünk egy kisvideót is a koszorúkból,  inspirációnak!

Forrás: Inspirációk