Szexfelfedezés Top 10

A kutatók újabb és meglepőbb felfedezésekkel rukkolnak elő nap mint nap, amelyek új színben tűntetik fel a szexualitást.

1. A szex kortalan (legalábbis egyeseknek)

Egy, a New England Journalben megjelent kutatási anyag szerint a 75-85 évesek több mint fele él aktív szexuális életet, ami esetükben legalább havi két szeretkezést jelent.

2. A férfiak tovább aktívak szexuálisan, mint a nők

Bár a férfiak várható élettartama rövidebb, mint a nőké, szexuális értelemben mégis a férfiaknál az előny. 55 éves korukra a férfiak előtt még átlagosan 15 szexuálisan aktív év áll, míg a nők legjobb esetben is csak tízévnyi szexre számíthatnak.

3. A szégyenérzet nemfüggő

A férfiakban nagyobb a megcsalást követő szégyenérzet, a nők azonban rosszabbul érzik magukat érzelmi krízisekben.

4. Miért várnak a nők?

A Journal of Theoretical Biology kutatásai szerint azok a nők, akik sokáig várnak szüzességük elvesztésével, biológiai ösztöneiknek engedelmeskednek, és keresik a leginkább megfelelő férfit. A férfiak pedig mindent bevetnek, hogy bizonyítsák rátermettségüket.

5. Veszélyes élvezetek

A Nottingham Egyetem kutatásai szerint azok a férfiak, akik 20-as és 30-as éveikben különösen aktívak szexuálisan, nagyobb eséllyel betegednek meg prosztatarákban, mint kevésbé aktív társaik. Ez különösen igaz azokra, akik sokat maszturbálnak ebben az életkorban. Ez a rizikófaktor azonban szerencsére a korral múlik, sőt, 50 éven felül már a legkisebb szexuális aktivitás is egészségvédő hatással rendelkezi 

6.A szex és a boldogság kéz a kézben járnak

Azok a nők, akiknek jó a szexuális életük, boldogabbak, kortól függetlentől. Az azonban egyelőre nem tisztázott, hogy a jó szex tesz valakit boldoggá, vagy a boldogság fokozza az örömérzetet.

7. Egyes pénisznagyobbító módszerek valóban működnek

A Turin Egyetem kutatásai szerint a péniszhosszabbító eljárások közül vannak, amelyek akár két és fél centivel is meghosszabbíthatják a hímtagot.

8. A G-pont lehet, hogy nem is létezik

A hírhedt G-pont, a női szervezet elsődleges erogén zónája, ez az apró bab alakú régió a vaginában, lehet, hogy valójában nem is létezik. Legalábbis a szakértők szerint az öröm eme univerzális forrása csak nagyon szubjektív keretek között értelmezhető.

9. A szex szaga

A férfiak izzadtságának szaga megváltozik, ha szexuális izgalomban vannak, és a nők, bár nem tudatosan, de megérzik a különbséget. Legalábbis egy, a Journal of Neuroscience című szaklapban nemrég megjelent cikk szerint.

10. A spiritualitás szexi

A fiatal felnőttek (különösen a nők) szexuális életére nagyobb hatással van a spiritualitás, mint a vallás, az alkohol, vagy a heves alaptermészet. Szakértők szerint a szellemi összetartozás több együttlétet és boldogabb szexuális életet eredményez.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.