Szex – Ölben ülős póz

„Üljenek a fiúk ölébe a lányok!”- nem árt megfogadni a tanácsot és az intim pillanatokban is bevetni! A szex izgalmasabb lesz tőle.

Ölben ülős, ölelős. Ez a póz az intimitás csúcsát jelentheti a pároknak, hiszen miközben átjárja őket a vágy, csókolhatják és ölelhetik is egymást. Kevés olyan póz van a szexben, ahol ilyen szinten kerülhetnek közel egymáshoz, szinte összeforrva szerelmükkel.

Ülj az ölembe!

Ebben a testhelyzetben a nő szemtől szemben párja ölében ül, lábával, karjával a másik felet ölelve. A férfi és a nő egymásba kapaszkodva támaszkodik meg. Számos testrészen érintkeznek és szinte teljes a fizikai kontaktus.

csók2

A pozitúra előnye

Nagy előnyét jelenti a póznak, hogy mind a nő, mind a férfi diktálhatja a tempót. A közelségnek köszönhetően pedig a legapróbb rezdülése is érezhető mindkét félnek, tehát maximálisan ki tudják elégíteni egymás vágyait; éppen ezért az ölben ülős póz során könnyen elér a csúcsra minden szerető.

A pozitúra hátrányai

Azok, akiknek érzékeny a térde, nem igazán tudják hosszú távon élvezni ezt a testhelyzetet. A közelség és az intimitás valóban nagy előnye az ölben ülős póznak, azonban a vad szex és a keményebb mozdulatok kevésbé kivitelezhetőek ebben a testhelyzetben.

Az egyetlen oka, ami miatt valóban kevésbé kedvelik ezt a testhelyzetet, ha egészségügyi problémák miatt valamelyik fél térde kényelmetlenné teszi az együttlét. Ettől eltekintve azonban a közkedvelt szexpózok közé sorolható az ölben ülős pozitúra, amin talán nem is lepődünk meg, ha a fenti előnyökre, vagy korábbi kellemes emlékeinkre gondolunk.

Forrás: https://napidoktor.hu/index