Szex előtt soha! 7 tiltólistás étel

A testi hogylétünk a legromantikusabb pillanatokat is tönkre teheti. Egyes ételek olyan folyamatokat indíthatnak el a szervezetünkben, amik tönkre tehetnek egy tökéletesnek ígérkező éjszakát. De ha a következő ételeket kerüljük, akkor a kellemetlenségeket is kiküszöbölhetjük.

Bab

A bab nem csak a „gáz” faktor miatt kellemetlen – bár felpuffadva elég kényelmetlen szeretkezni, és halál ciki, ha kicsusszan a kis büdös – hanem azért is, mert a babnak vannak emészthetetlen részei, amik még a vécére is kizavarhatnak aktus közben.

Mesterséges édesítők

Habár nulla kalóriásak, a mesterséges édesítőszereknek vannak nehezen emészthető összetevőik, például a szorbitol. Ezek pedig puffadást okoznak.

Brokkoli

Tipikusan puffasztó zöldségek a brokkoli, a karfiol és a kelbimbó. Ahhoz, hogy a szervezetünk fel tudja őket dolgozni, metán-felszabadító baktériumokra van szüksége. És a legkevésbé sem szeretnénk metánt eregetni egy légyott közben…

Vörös hús

Egy steak vacsora jó randilehetőségnek tűnhet, de egy ilyen szép szelet, zsíros vörös hús megemésztéséhez nagy energiákat kell összpontosítani egy helyre a szervezetednek. Így előfordulhat, hogy elképesztően álmos leszel az elfogyasztása után, és nem állsz készen a szexre.

shutterstock_42656764

Sajt

Az emberek 75 százaléka laktóz-intoleráns. Ez azt jelenti, hogy gondjuk van a tejtermékek megemésztésével. Úgyhogy ha nem szeretnél felpuffadni, akkor kerüld el a sajtokat.

Alkohol

Egy kis alkohol segíti a feloldódást, de túl sok alkohol idővel elálmosít. Ha mégsem alszol be az aktus előtt, akkor meg képtelen leszel elérni a csúcsra. Ha sört iszol, akkor még egy gonddal meg kell bírkóznod: a gázokkal.

Rágógumi

Igaz, nem nevezhető ételnek, de el kell mondanunk, hogy bár a rágó friss leheletet biztosít egy izgató csókcsatához, a rágás közben lenyelt levegő egyszer csak ki fog jönni… hátul. És akkor már mindegy lesz mennyire friss a leheleted.

Forrás: Egészsgtükör.hu

Forrás: https://napidoktor.hu/index