Szex a falnál állva

A pozícióváltás és az új testhelyzetek egyben újabb örömforrást is jelentenek, fellendül tőle a szex.

A falnál állva szeretkezés nem tartozik a bonyolult, hajlékonyságot, vagy izomerőt igénylő pózok közé, mégsem alkalmazzák gyakran a párok, mivel nehezebb a csúcsra jutni, mint a hagyományos, jól ismert figurákkal. Mire figyeljünk, ha falhoz állítanak?

Falnál állva

Ebben a pózban az egyik fél a fal fele fordulva kezeivel megtámasztja magát, háttal partnerének. A másik fél párjának hátához simulva igyekszik őt a csúcs fele terelni. A párok eltérő magassága nem jelent problémát, mivel a hölgyek feneküket kitolva segíthetik az egymásra találást. A magasságbeli nehézségek kijátszhatóak még, ha a faltól kissé eltávolodva, törzsüket enyhén megdöntik.

szex_katt17

A szexpóz előnyei

Ez a pozitúra kedvező azoknak a szeretőknek, akik nehezen képesek vágyainak megálljt parancsolni. Az izgalom hevében akár egy kis szobában elbújva is egymásnak eshetnek, a gyors szexszel a vad örömöknek utat engedve, kielégülve távozhatnak bárhonnan. Mivel a nők a fal segítségével keményen ellen tudnak támasztani, így a férfiak a vágyukat fokozva könnyen gyorsíthatnak, vagy lassíthatnak a tempón.

A pozitúra hátránya

A nők általában nehezebben jutnak el az orgazmusig ebben a pózban, ezért a legtöbb pár csak az izgalmak fokozására használja. Mivel nem szemtől szemben helyezkednek el, és mindkét félnek szüksége van a kezeire, hogy megtámassza magát, ezért kevesebb intimitás jellemzi a pozíciót.

Tegyünk egy próbát!

Fontos, hogy a pároknak megmaradjon a kísérletező kedvük a szexben, mivel így izzásban tudják tartani vágyaikat. A falhoz állított szexpóz tehát nem kell, hogy bekerüljön az állandó repertoárba, de alkalmanként érdemes falhoz szorítani a szerelmünket!

Forrás: https://napidoktor.hu/index