Peller Mariann félti gyerekeit a terrorizálástól

Mindenkit meglepett, amikor Peller Mariann bevallotta: iskolásként terrorizálták a társai. A színésznő azt sem tagadja, hogy saját gyermekeit is félti a zaklatástól.

Peller Mariann és Anna igazi belevaló, vagány csajok, akikről senki nem gondolná, hogy gyerekkorukban nem az osztály kedvencei, hanem éppen ellenkezőleg, a csúfolódás és terror célpontjai voltak. Mariann nemrég osztott meg egy képet és egy posztot arról, mit kellett elviselniük nővérével.

“…Így hát, megkezdődött a közel öt éven át tartó harc, kiközösítés, melynek természetesen én voltam a célpontja. De engem legalább nem vertek meg, mint a nővéremet akarták a saját osztálytársai… Engem csak lelkileg terrorizáltak. Hetedik osztályra csúcsosodott ki a lányok kegyetlenkedése. Abban az évben minden nap közölték valamilyen módon, hogy ronda, kövér lány vagyok, akit nem szeret senki, és aki kedves velem, az is csak szánalomból az. Mindenbe belekötöttek, abba, ha jól tanultam, abba, ha megsebesültem, vagy abba, ha nem akartam valakit kibeszélni a háta mögött. Sehogy sem akaródzott velük még egy napot együtt tölteni, de muszáj volt.” – osztotta meg közösségi oldalán Mariann.

A műsorvezető bevallotta: tart attól, hogy esetleg az ő gyermekeit is hasonló bántalmazások érik az iskolában, és bár sosem mondaná nekik, hogy ilyen előfordulhat, már most megpróbálja felkészíteni őket arra, hogy milyen nehézségek lehetnek a későbbiekben.

Forrás: FEM3


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.