Parafília kislexikon

Összegyűjtöttünk néhány nem szokványos szexuális örömforrást, melyek egyesekből földöntúli boldogságot, másokból undort váltanak ki.

Szőrmeszex

Az ilyen szexuális tevékenység iránt rajongók az állatokkal kapcsolatos filmek, képek kedvelői, legextrémebb megnyilvánulási formájában a gyakorlói szőrös állatoknak öltözve hasonló természetű pornográf filmeket néznek.

Emetofília

A szexuális gerjedelem a hányáshoz kötődik, azaz vagy önhánytatáshoz vagy mások hasonló tevékenységéhez.

Teratofília

Ebben az esetben az amputált, csonkolt végtagok, emberi deformitások látványa kelt szexuális gyönyört.

Urofília

Az ezt kedvelők abban lelik örömüket, ha másokat vizeletürités közben láthatnak, akár olyan módon, hogy a vizelet éppen rájuk ürül, esetenként az ürülő folyadék megivása is hozzátartozik ehhez. Ez a szexuális magatartás úgy is ismert, mint aranyeső, illetve vízisport.

Hematofília, azaz vérfétis

A vámpírizmushoz köthető szexuális tevékenység, amely abból áll, hogy mások vérzését figyelik. Ez a szexuális parafília igen ritkának számít, de ismertsége jelentősen megnövekedett a Dexter című televíziós sorozat eredményeként. A Dexter sorozat nyomán újabb, veszélytelenebb ága is kialakult, a Dexterizmus, amely nem valódi vérhez kötődik, hanem művérhez és egyéb, vért helyettesítő anyagokhoz.

Coprofília

Az ürülék okozta gyönyör kedvelőinek szexuális gyakorlatát jelöli, akikben a széklet szaga, íze és érintése kelt szexuális örömet.

Eltaposás

Ebben az esetben rovarok és kisebb állatok halálrazúzása, általában mezítláb, okoz kielégülést. Ez a szexuális tevékenység számos országban, pl. az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban törvénybe ütköző.

Klismafília

Ez a kifejezés az 1970-es évek óta használatos, azt a folyamatot írja le, akik análisan elégítik ki önmagukat beöntések segítségével.

Necrofília

Az emberi holttestekhez kötődő szexuális vonzalom, amely esetében gyakran elegendő csak a gondolat is, de esetenként valódi, holttesten végrehajtott szexuális cselekedethez is vezet.

Omorashi

Ennek az elsősorban Japánban létező fétisnek a gyakorlói abban az esetben éreznek szexuális izgalmat, ha feszül a húgyhólyagjuk. Az omorashi pornó olyan képeket is tartalmaz, amelyek bepisilő nőket ábrázolnak.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.