Örömteli és sikeres mozgásra vágysz? – Czanik Balázs Capoeria Aerobik 5. DVD-je a nyerő

Megjelent Czanik Balázs Capoeria Aerobik 5. című DVD-je, amely hatékony és modern mozgásformát kínál a fogyni vágyóknak.

A legújabb edzésterv olyan mozdulatokat tartalmaz, melyekhez nem szükséges sem előzetes edzettség, sem ügyesség, pusztán némi kitartás és akaraterő. Az ülőmunkát végzők különösen imádni fogják a Capoeira Aerobik 5. DVD-t, hiszen a fogyás mellett a gerincbántalmak orvoslására is tökéletes.

A Capoeira Aerobik 5. címében a szám nem az nehézségi fokot jelzi, tehát nem keményebb lett az edzés, csupán minden alkalommal más testrészre helyezem a hangsúlyt. Ezúttal azokkal fogok nagyon jót tenni, akik sokat ülnek például a munkájuk miatt, hiszen a gerinc mellett futó és a tartóizmokat, valamint a törzset erősítjük. Az edzés alatt formáljuk a csípő, a derék és a fenéktájékot, így nem csak a hátfájás szűnik meg, de a kilók is leszaladnak. A jól ismert Capoeira Aerobik mozgásformát ezúttal izgalmas szakmai újításokkal egészítem ki, és plank elemeket is felhasználtam az edzés kialakítása során” – kezdte Czanik Balázs személyi edző, a Capoeira Aerobik megteremtője.

jht_7877

A személyi edző által életre hívott Capoeira Aerobik mozgás elsajátítása semmilyen előzetes tudást nem igényel, így bárki bátran kipróbálhatja otthon is.

Nagy előnye az edzésnek, hogy nincs bonyolult koreográfiája, nem kell hosszú mozdulatsorokat észben tartani, így aerobik és edzőtermi tapasztalatok nélkül, kezdők számára is egyszerűen elvégezhető mozgásról van szó, korra és nemre való tekintet nélkül. Fontosnak tartom, hogy aki nem csak azért kezdi el az edzéseket, hogy egészséges legyen, hanem fogyni is szeretne, az kapjon valamiféle motivációt. Ezért a Capoeira Aerobik 5. DVD-n olyan emberek is szerepelnek és  velem együtt végzik a gyakorlatokat, akik ezzel módszerrel már sikeresen leadtak 20 vagy akár 30 kilót is – ezzel inspirálva azokat, akik még csak most vették rá magukat a rendszeres mozgásra” – mesélte Balázs.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.