Megbízható önellenőrzéssel a lappangó problémák ellen

Magyarországon évente több mint 9000 új vastagbélrák-megbetegedést regisztrálnak, és mintegy 5000 ember halálát okozza az, hogy nem ismerik fel időben a betegséget.

Az elmúlt évtizedekben a vastagbél daganatos esetek száma megtöbbszöröződött, mind a férfiak, mind a nők körében. A gyakran végzetes kimenetelű betegség megelőzhető lenne, amennyiben egy könnyen és gyorsan elvégezhető eljárással időben felismerhetőek lennének az elváltozások.

Mire nyújt megoldást a Detego Székletvér Önellenőrző teszt?

A vastagbélrák tünetei sokszor nem jellegzetesek: megváltozhat a székelési habitus, hasi fájdalom jelentkezhet, fogyás, hasmenés vagy székrekedés alakulhat ki, a vérszegénység következtében pedig fáradékony, gyenge lehet a beteg. Ezen általános és bizonytalan tünetek számos betegség velejárói lehetnek, ezért sokszor késik a pontos diagnózis, így a megfelelő kezelés is.

shutterstock_2719179

A Detego FOB Székletvér Önellenőrző Teszt jelentősége abban van, hogy segítségével a rosszindulatú vastagbélrákos elváltozások korai stádiumban felismerhetőek, így növelhetik a túlélés esélyét. A megfelelő diagnózis ismeretében időben elvégzett beavatkozás életmentő lehet.

Kiknek ajánlható?

A Detego FOB Székletvér Önellenőrző Teszt elvégzése javasolt az 50 év felettieknek mindkét nem esetében, amennyiben hasi panaszok vannak jelen, megváltozott a székelési habitus, vagy a családban előfordult már vastagbélrák.

shutterstock_561064872

Nagy esetszámú vizsgálatok szolgáltattak bizonyítékot arra, hogy a székletbeli rejtett vér kimutatásával – a korai felismerés miatt – a vizsgálat mintegy ötödével képes csökkenteni a vastagbélrák okozta halálozást.

A Detego FOB Székletvér Önellenőrző Teszt nem igényel speciális táplálkozási megszorítást, vagy laboratóriumi felkészültséget, otthon is gyorsan, könnyen alkalmazható, megbízható eredményt ad, így bárki számára ajánlható az elvégzése.

szeklet_teszt

Hogyan kell alkalmazni a Detego Székletvér Önellenőrző Tesztet?

Érdemes két egymást követő napon elvégezni a tesztet, így növelve a székletben lévő vér kimutatásának megbízhatóságát. Amennyiben annak eredménye pozitív, akkor a vérzés helyének és okának felderítésére elengedhetetlen a kolonoszkópos vizsgálat elvégzése. Többféle emésztőszervi elváltozás okozhat ugyanis bélrendszeri vérzést a vastagbélrákon kívül, például a fekélyek, a vastagbél gyulladásos megbetegedései, vagy a polypok is.

teva_1809

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.