Nő a meddő párok száma, de van megoldás!

Világszerte mintegy 70 millióra teszik a meddő párok számát, hazánkban is minden ötödik fiatal pár fogamzási nehézséggel küzd. Rajtuk kíván segíteni az a férfi-női készítménypár, mely magyar-amerikai kutatási együttműködés révén jött létre és amely egy nagyszabású világrendezvényen mutatkozott be Genfben. Magyarország svájci nagykövete, Nagy István biztatta a kiállító cég képviselőit, hogy a bemutatott meddőség elleni készítménypár Svájcban is nagy érdeklődésre számíthat, hiszen az alacsony népszaporulat ott is gondokat okoz. 

Újabb magyar sikernek örülhetünk a hazai tudományos tevékenység eredményeként. A Genfben zajló VitaFoods kiállításon és konferencián (május 9-11) a Magyar Nemzeti Kereskedőház szervezésében nyolc magyar cég vett részt annak érdekében, hogy nemzetközi üzleti kapcsolatokat építsen ki élelmiszerek, étrend-kiegészítők és egyéb egészséggel kapcsolatos termékek területén. Köztük szerepelt a Pharmaforte Kft. is, amely először állított ki ezen a nagyszabású világrendezvényen. Termékei közül a férfi és női meddőség elleni készítményeik újdonságként kaptak helyet az “Új termékek vitrinjében”, mellette pedig hatalmas képernyőn megjelent a termékek ismertetése is, amit a beérkező közel húszezer látogató azonnal láthatott.

A fogamzás fokozódó nehézségeiről és a Pharmaforte cég meddőségi készítményeinek klinikai eredményeiről Prof. Dr. Ősapay György, meddőségi kérdésekkel foglalkozó szakember tartott előadást a rendezvényen számos érdeklődő előtt. Elmondta, hogy minden ötödik fiatal pár fogamzási nehézséggel küzd, rajtuk való segítési szándéktól vezérelve vett részt vagy 15 évvel ezelőtt, egy amerikai céggel közösen, a fogamzást elősegítő nem-hormonális készítmények fejlesztésben és klinikai kipróbálásában az USA-ban és Magyarországon. A klinikai eredményekről beszélve elmondta, hogy a férfi és női készítmények (Ferulant és Ovant)  együttes alkalmazásával 12 hónapja próbálkozó párok 30%-ánál fogamzás következett be 3 hónapon belül. Mint mondta, a férfiaknak szóló “gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény” jelentősen növeli a spermiumszámot, a női párja a nők hormonális, emocionális egyensúlyát segítve eredményezi a fogamzás bekövetkezését nem-funkcionális meddőség eseteiben.

meddoseg

Hazánkban kétszázezerre teszik a babára vágyakozók számát, sokan lombikbaba megoldáshoz kell, hogy folyamodjanak. Dr. Ősapay kiemelte, hogy ezekben az esetekben is jelentős segítséget nyújthat a két amerikai-magyar fejlesztésű készítmény, javítja a megtermékenyítő és fogamzási képességet. Mindkét készítmény iránt jelentős érdeklődés mutatkozott a kiállításon – a cég képviselőinek beszámolója szerint. A kisebb Közel-keleti cégektől a nagy svájci és német gyógyszergyárakig számos érdeklődő jelentkezett a további kereskedelmi kapcsolatok építésére, mint ahogy néhány héttel ezelőtt Dubaiban is, ahol szintén egy világkiállításon mutatkozott be a Pharmaforte.

Genfben a Magyar Pavilonban kiállító cégek képviselőit meglátogatta Nagy István, Magyarország svájci nagykövete, koccintott a cégek remélt sikereire és biztatta a Pharmaforte cég képviselőit, hogy a meddőség elleni készítményei Svájcban is nagy érdeklődésre számíthatnak, hiszen az alacsony népszaporulat ott is gondokat okoz.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.