Most kiderül, hogy színleltél-e már orgazmust

A nagy szexteszt egyszer már megdöbbentő eredményeket hozott. Már hat éve is népszerű volt a házasság nélküli együttélés, és átlagosan csupán hat év volt az az időtartam, amíg a válaszadók hűségesek voltak párjukhoz. A védekezés akkor még csak minden harmadik férfira volt jellemző, a nők közel 40%-a pedig színlelt már orgazmust. Az orális szex mindkét nem körében a legnépszerűbbnek számított. Idén kiderül, hogy mindez változott-e azóta.

Valóban bűnös dolog az orális szex? Inkább pornót nézünk, minthogy a párunkkal bújjunk ágyba? Zavarban vagyunk, ha ki kellene mondani, hogy punci? Az NLCafé szerint itt az ideje, hogy a szexualitás témakörében is őszintén és nyíltan kommunikáljunk, ezért idén júliusban újra elindul a nagy szexteszt. Döntsük le együtt a tabukat!

A teszt most egy újszerű kezdeményezés, az NLCafé Szexiskola első lépéseként éled újjá, hogy felmérje, hogyan gondolkodnak a magyar felnőttek a párkapcsolatokról, a szexuális felvilágosítás jelentőségéről, illetve hogy milyennek ítélik meg saját szexuális életüket. A Szexiskola célja, hogy irányt mutasson, informáljon és segítséget nyújtson a szexualitás témakörében eligazodni vágyóknak.

szex

A teszt egyik kidolgozója Bibók Bea, párterápiás és szextanácsadó szerint „a szex manapság egy tekintélyes problémagombóccá nőtte ki magát, amiben nem látunk tisztán. Éppen ezért a nagy szexteszt elsődleges célja, hogy olyan sokoldalú ismeretanyag birtokába juthassunk, ami a legteljesebb segítséget nyújtja a szexuális kultúránk változásának megértéséhez, valamint a problémák megoldásához.”

A teszt kitöltésével mindenki hozzájárulhat, hogy minél átfogóbb képet kaphassunk a szexuális szokásokról, illetve azok változásáról a fiatal felnőttkortól kezdve egészen az időskorig. A teszt kitöltői között a portál augusztus végén egy 100 000 Ft értékű Extreme Digital ajándékutalványt sorsol ki.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.