Mivel elégedetlenek magukon a férfiak?

Gyakran hallunk arról panaszkodni nőket, hogy az idő múlásával túlságosan megsokasodtak a ráncaik, hogy kihízták kedvenc ruháikat, és zavarja őket a megereszkedett álluk, tokájuk.

Ma már szinte minden esztétikai problémára létezik megoldás, a hölgyek nem is titkolják, hogy sok esetben segítséggel veszik fel a harcot az idővel.

De mi a helyzet a férfiakkal? Ők mivel elégedetlenek leginkább, és milyen esetekben kérnek orvos-esztétikai segítséget?

– ezekre a kérdésekre ad választ Dr. Széchenyi Kornél, orvos-esztétikai specialista, a Budai New Beauty Orvos-Esztétikai Központ vezetője.

A férfiak esetében is szinte ugyanazok a problémák merülnek fel, mint a nőknél, csak ritkábban mennek el orvos-esztétikai kezelésre.

Jellemzően inkább a hölgyek keresik fel ezeket a szalonokat, hogy megszabaduljanak problémáiktól. Persze a férfiakra is igaz, hogy szeretnének fiatalosak, vonzóak maradni, a legtöbben a sokasodó, mélyülő ráncaikkal nem tudnak kibékülni.

„Ennek megfelelően náluk is a legnépszerűbbek a botox és a hyaluronsavas arc- vagy ráncfeltöltés. A ránctalanítás egyik közkedvelt módszere általában mindkét nemnél a botox, hiszen gyors, fájdalommentes és az eredménye látványos. A kezelés alkalmas a szemöldökök közötti ráncok a homlokráncok, és a szarkalábak, kezelésére, és a 15-20 perces beavatkozás hatása a kezelést követően nagyjából 3-6 hónapig tart. Népszerű a férfiak körében a hyaluronsavas ránc- vagy arcfeltöltés is, ebben az esetben a töltőanyagot tűvel vagy kanüllel juttatjuk a volumenhiányos területre vagy a ráncok alá különösebb fájdalom nélkül. A kezelés hatására a megjelenésünk éveket fiatalodhat úgy, hogy a természetes hatás is megmarad” – mondja Dr. Széchenyi Kornél.

elhízás

A makacs zsírpárnáktól is szabadulnának

A ráncok kezelése, eltüntetése mellett a felszökő kilóktól is szeretnének megszabadulni a férfi vendégek, a zsírbontás nagyon népszerű. „Főleg azok keresik a segítséget, akik hosszú ideje nem tudnak megszabadulni az elsősorban a has környékére lokalizálódó makacs pár centiméteres zsírrétegtől vagy a tokájuktól. A biztonságos kezeléssel ott érhetünk el kedvező eredményt, ahol azt a legjobban szeretnénk.”

A kezeléshez használt injekció hatóanyaga a deoxikólsav, ami lebontja a felesleges zsírsejteket. „Ez egy a természetben is megtalálható anyag, amelyet szigorú megtisztítást követően fecskendezünk az érintett területbe. Másik módszer a fókuszált ultrahangos zsírbontás, ami a magas hő segítségével roncsolja a zsírszövetet, így zsírsejtek szétesnek. A lebomlott zsír idővel a nyirokrendszeren keresztül távozik a szervezetünkből. Aki pedig a felesleges kilóktól szeretne megszabadulni, annak a prémium orvosi diétás módszerünk tud hatékony segítséget nyújtani az eredményes fogyáshoz” – teszi hozzá a szakember.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.