Miért fontos a B-vitamin pótlás?

Épp hogy kilábalunk a téli álomból, máris úrrá lesz rajtunk a tavaszi fáradtság. A hétköznapok sűrűjében sokszor úgy érezzük: délutánra minden energiánk elszáll, és hiába iszunk kávét, szinte alig tudjuk tartani a tempót. Kezdjük kirobbanó formában a tavaszt, amihez a B-vitamin nyújthat segítséget.

Nem mindig könnyű tartani az egészséges, vitamindús étrendet, ám a gyümölcsökben, zöldségekben megtalálható létfontosságú tápanyagokra minden nap szükségünk van. A világ vezető vitamin- és étrend-kiegészítő márkája, a NUTRILITE szakemberei több mint 80 éve dolgoznak azon, hogy életmódtól függetlenül mindenki hozzájusson a számára nélkülözhetetlen tápanyagokhoz. A széles kínálat most egy egyedülálló, kétfázisú B-vitamin készítménnyel bővül, amely nyolc órán keresztül látja el szervezetünket a szükséges energiával.

B happy!

A vízben oldódó B-vitaminokat szervezetünk csak korlátozottan képes hosszú távon raktározni, emiatt az étkezéssel azokat folyamatosan pótolni kell. A B-vitamin hatékonysága nagymértékben függ az adagolástól is, hiszen a béltraktus telítődő szakaszában szívódik fel.

A NUTRILITE egyedülálló újdonsága, a B-vitamin Plus tabletta az azonnali és elnyújtott vitamin felszabadulást biztosító technológiák ötvözetét kínálja, ezzel támogatva az optimális B-vitamin felszívódást. A készítmény NUTRICERT tanúsítvánnyal rendelkező vízi farmokon termelt spirulinát (növényi tápanyagokban gazdag, kékeszöld mikroalga), valamint nyolcféle B-vitamint tartalmaz, amelyek létfontosságú szerepet játszanak a fáradékonyság leküzdésében és anyagcserénk normál energiatermelő működésében.

A kétrétegű tabletta a kétféle B-vitamint azonnal a szervezetbe juttatja, majd hat további B-vitaminnak a lassú és fokozatos felszabadulását segíti, így a termék nyolc órán keresztül biztosítja számunkra a szükséges energiát. A B-vitamin Plus mesterséges színezéket, édesítőszereket vagy tartósítószereket nem tartalmaz.

Kiknek javasolt a fogyasztása?

Azoknak az elfoglalt, aktív felnőtteknek, akik törődnek az egészségükkel, étrendjük azonban nem mindig tartalmazza a szükséges tápanyagokat, és nem szeretnének naponta több tablettát bevenni. Egy egészséges reggeli B-vitamin Plus tablettával kiegészítve tökéletes indítása a napnak.

Forrás: https://napidoktor.hu/index