Közeleg az esküvőd? Ne ess pánikba!

Itt a nyár, indul az esküvői szezon, és ha már megvan az időpont, a helyszín, a megfelelő ruha, és a meghívottak is visszajeleztek, akkor már csak azon kell dolgoznunk, hogy a legjobb formánkat hozzuk a nagy napon.

Néhány hét bőven elég ahhoz, hogy magabiztosan tündököljünk a vendégeink körében.

Hónapokig tarthat megszervezni egy esküvőt: a virágcsokor színétől a szalvéta méretén és a torta díszítésén át, minden apróságra oda kell figyelni. Ha úgy érezzük, minden teendőnk végére értünk, szánjunk végre egy kis időt magunkra is a nagy rohanásban.

Ne csak a helyszínre, a zenére és a menüre, saját magunkra is figyeljünk oda a szervezés hajrájában, hogy a lehető legjobb formánkat tudjuk hozni a nagy napon. Ne hagyjuk, hogy lemerítsen bennünket a sok szervezés okozta stressz és aggódás, töltődjünk fel rendszeres mozgással, és aktív pihenéssel!Próbáljuk ki a tekerést!

Hetekkel az esküvő előtt valószínűleg már nem fog beférni a heti három edzés a konditeremben, úgyhogy találjunk alternatív megoldásokat: járjunk el esténként futni a környéken, reggel rövid tornával kezdjük a napot, vagy próbáljuk ki az infrabringázást.

Az infrabringás edzés harminc percet vesz igénybe alkalmanként, és egy edzőcipőn, törölközőn és némi folyadékon kívül nincs is szükségünk másra. Amellett, hogy a biciklizés fejleszti az izmokat, az infrasugaraknak köszönhetően hatékonyabb lesz a méregtelenítés, felgyorsul az anyagcsere, feszesebbé válik a test, és pár alkalom után már centikben mérhető a különbség a korábbi méreteinkhez képest.

Az edzésnek hála jobban bírjuk majd az egésznapos helytállást, arról nem beszélve, hogy a biciklizés és az infraszauna párosítása gyors fogyást is eredményez, mivel az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket – így még jobban fog állni a menyasszonyi ruha.

A nyári esküvők előtt fel kell készülnünk a hőségre is, ebben szintén segítenek az infrasugarak: szoktassuk hozzá a meleghez a testünket a nagy nap előtt néhány alkalommal, sokkal jobban fogjuk bírni a meleget, mint korábban.

Abban a fél órában pedig, amit a bringán töltünk, ráérünk gondolkodni azokon a dolgokon, melyeket esetleg kifelejtettünk a nagy kapkodásban, az edzés után pedig aktívabban állhatunk neki az utolsó simításoknak.

Forrás: https://napidoktor.hu/index