Koronavírusos a Harry Potter sztárjának kéthónapos babája

A Harry Potter sztárjának harmadik gyermeke alig múlt két hónapos, de máris kórházba került, ugyanis elkapta a koronavírust.

Jessie Cave, aki a Roxfort boszorkányát, Lavender Brownt alakította, októberben hozta világra harmadik gyermekét – számolt be a Mirror. 

“Egy elkülönített szobában nézem a híreket a korlátozásokról. Tenn koronavírusos lett. Jobban van, és javul az állapota, erős fiú, de azért elővigyázatosak vagyunk. Senki ne vegye félvállról ezt a vírust. Nem így akartuk kezdeni az új évet” – adta közzé a színésznő közösségi oldalán.

A 33 éves színésznő életét jelenleg leginkább az anyaság teszi ki. Tenn születéséről elárulta, hogy nem volt egyszerű, komplikált beavatkozás volt, így most még nehezebb számára, hogy vissza kellett menniük a kórházba.

A színésznő megnyugtatta a rajongóit, mivel a pici a körülményekhez képest ügyesen küzdött a betegséggel, most pedig azzal az örömhírrel örvendeztetett meg mindenkit, hogy a baba otthon gyógyulhat tovább.

A babával ismét otthon. Köszönöm a támogatást és a sok jókívánságot. Vigyázzatok magatokra! Nagyszerű ápolást kaptunk mindenkitől a Chelsea & Westminster Kórházban” – számolt be boldoga Jessie.

Jessie az ősz folyamán szintén őszintén vallott harmadik csemetéje traumatikus születéséről, így az, hogy pár hónappal később visszatértek a kórházba, a jelenlegi aggodalmon felül, feltépte a régi sebeket az anyukában.

Forrás: Hirado