Konkoly Ági nyugodtabban vezet kislánya születése óta

Konkoly Ági Zoé-val, a kislányával vett részt a SportVerda forgatásán. A műsorvezető, Tordai István kérte, hogy jöjjön a kislány is, mert így hitelesebben lehet bemutatni egy trendi családi autót.

A forgatáson Konkoly Ági, szépségkirálynő elárulta, kislánya nagyon aktív, alig tudja utolérni, és folyamatosan figyelni kell a picire.

Élmény a kislányommal minden perc, az összes programot élvezi. Sokszor toporog otthon az ajtóban, hozza a cipőjét, és várja, hogy induljunk, és az autóba üljünk. Szeretek vezetni, általában magammal viszem a lányomat is. A férjem azt mondja, hogy sportos, dinamikus, túl határozott vezető vagyok. Viszont a kislányom megszületése óta sokkal óvatosabban, megfontoltabban, higgadtabban közlekedem, nem sietek, betartom a szabályokat és a sebességet is. Egy családi autót próbáltunk ki a SportVerdában, hiszen egy anyukának fontos, hogy a gyerekek elférjenek benne, és a csomagoknak is legyen hely. Nagycsaládot szeretnénk, három gyermeket tervezünk, ezért kell majd a nagyobb autó. A forgatáson István vezetett, én hátul ültem Zoéval. Nagyon szeret utazni, tudja, hogyha autóba ülünk, akkor valamilyen program következik. Viszont a hosszú útnál már le kell már kötni, olyankor mesélek neki” – mondta a gyönyörű anyuka, aki azt is hozzátette, túl közvetlen a lánya, ami nem minden esetben szerencsés.

“Állandóan megy, nincs semmi félelemérzete, túlságosan barátságos, nyitott, minden gyereket megölel, sok barátnője van. A mai világban az nem túl jó, hogy mindenkihez odamegy. Ha leteszem egy kicsit, már rögtön feláll, és megy felfedezni a világot. 11 hónapos korában elindult, és azóta meg sem áll. Most már egy szempillantás alatt eltűnik. A nyaralás alkalmával is figyelni kellett rá, aktívan telt, viszont nem volt megterhelő számunkra. Megyünk még a szlovén és a horvát tengerpartra is. Szereti a vizet és minden olyan programot, ami a szabad levegőn zajlik. Nem vagyok egy otthonülő típus, szerintem mindenki olyan mint a szülője, lemásoljuk az apukát, anyukát. Féléves korától jövünk-megyünk, de azért fontos a napirend, rutin az életünkben. Három éves koráig otthon szeretnék vele lenni, nem akarom bölcsődébe adni. Azért el tudok vállalni egy két felkérést, ilyenkor a családom segít” – tette hozzá Konkoly Ági.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.