Salma Hayek: a nőknek össze kell fogniuk a családon belüli erőszak ellen

A színésznő már évek óta kampányol a családon belüli erőszak ellen és reméli, hogy egy nap majd lánya követi példáját ezen a nemes ösvényen. Addig is sztár szeretné kislányában, Valentinában tudatosítani, hogy a mamája komoly célokért küzd.

“Nagyon óvatos vagyok azzal, hogy mit is mondok el a családon belüli erőszakról a lányomnak. Nem szeretném ha még tudná, hogy milyen iszonyatos teher ez egy nő vállán és milyen problémákat okoz ez egy család életében. Valentina annyit tud, hogy anyu a nők jogaiért küzd és hogy sajnos sok országban a nőknek nem adják meg a kellő tiszteletet és jogokat a boldog élethez. Éppen ezekért kell felszólalnunk és össze kell fognunk a családon belüli erőszak ellen.” – mondta a People magazinnak az Avon egykori nagykövete, Salma Hayek, akit a kozmetikai céggel kötött szerződése lejártával sem tudtak eltántorítani a nemes célért való küzdelemtől.

A jelenleg félállásban anyukaként működő sztár igyekszik mindenhova magával vinni kislányát, ezzel is egyensúlyba tartani a munkát és az anyaságot.

“Eddig sosem voltam egy hétnél távolabb a lányomtól. Imádok vele ébredni, gyakran alszik velem a kislányom. Minden egyes percért hálás vagyok, amit vele tölthetek” – mosolyodott el Salma Hayek, mikor a kislánya és közte lévő szoros kapcsolatról kérdezték.

Forrás: