Péter Szabó Szilvi babát vár!

Már tegnap felreppent a hí, hogy Péter Szabó Szilvi babát vár, ám a gyönyörű énekesnő nem erősítette meg a hírt. Most azonban bizonyos: hamarosan anyuka lesz.

Újabb Nagy Duett-baba van úton: a korábbi széria alatt az egyik fiatal énekesnő, Csobot Adél jelentette be, hogy hamarosan anyuka lesz – azóta ő már életet is adott első kisfiának, Natannak. Néhány héttel ezelőtt, a műsor első adásának végén pedig Liptai Claudia vetett véget a találgatásoknak, és jelentette be, hogy babát vár.

Most újabb örömhírt kaptunk: Péter Szabó Szilvi, a Nox korábbi énekesnője vallotta be, hogy hamarosan anyuka lesz. Így ami tegnap reggel még csak találgatás volt, az végül be is igazolódott.

Ez a pici tervezett baba volt, így amikor kiderült, hogy valóban terhes vagyok, nagyon boldogok voltunk a párommal. Persze én voltam az, aki előbb ellenőrizte a dolgot. Emlékszem, nem bírtam aludni azon az éjjelem, amikor először felmerült, így hajnali hatkor kiosontam a fürdőszobába és csináltam egy tesztet. Gyuri alig három órával korábban ért haza, de muszáj volt felébresztenem, hogy elmondjam neki. Bevallom, zokogtam örömömben, aztán anyukám is, akit persze szintén azonnal hívtam” – mondta a Blikknek az énekesnő.

Most azonban már biztos, hogy Péter Szabó Szilvi babát vár! Gratulálunk a családnak!

Forrás: TV2


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.