Caramel szárnyal

Addig amíg szól a dal, az Ő szívében, addig gondolatban szárnyal a fellegekben. Caramel a szeretetről és egyedüllétről mesél a sztárportrénak.

Nagyon szeretem a..

?Nagyon szeretem az idézőjelben civil embereket, akik nem a zenéléssel foglalkoznak, vagy nem a médiában tevékenykednek. Általában az ilyen emberek társaságát keresem barát szempontból, vagy ismerkedés szempontból. Én nagyon toleráns vagyok.

Nagyon szeretem a pörgősebb embereket is, de nagyon szeretem a nyugodtabb alkatúakat is. Szóval nincs kritérium. Mindenkiben meg tudom látni azt, ami nekem tetszik. Szeretem az őrült figurákat is, azokban is meglátom a különlegeset, és értem, hogy miért jó az a valaki.?5135Igénylem az egyedüllétet..

?Ha nem is minden nap, de igénylem az egyedüllétet is. Az alkotói énemnek is nagyon-nagyon kell az egyedüllét, hiszen én igazából csak egyedül, magányosan tudok alkotni, vagy dalokat írni, dolgozni.?

Kedvenc érzésem

?A szeretet a kedvenc érzésem. Nekem nagyon sok gondolat kavarog folyamatosan a fejemben, de még az élet értelmével kapcsolatban is a szeretet, amire kilyukadnék, és a család, meg mondjuk a gyerekvállalás, egy kisbaba?

Szóval mindig a szeretetre lyukadok ki. Ez egy kicsit nyálasan hangzik, de szerintem tényleg ez az életünk legnagyobb összetartó ereje.?

Forrás: