Az interneten keres társat a szépségkirálynő

Párt keres Cserháti Tamara, a Miss World Hungary 2012. évi győztese. A rendkívül elfoglalt szépségkirálynő már több mint fél éve szingli, de külföldi és hazai munkái mellett nem jutott ideje az ismerkedésre, ezért regisztrált a világ egyik legnagyobb, Magyarországon is közkedvelt online társkereső oldalára, a Twoo.com-ra.

Cserháti Tamara, a Miss World Hungary 2012. szépségkirálynője tavaly nyáron egy ötéves kapcsolatot lezárva szakított barátjával, és azóta nem is talált rá újra a szerelem. Ennek legfőbb oka, hogy a szépség szinte minden perce be van osztva már hónapok óta, így nehezen talál alkalmat az ismerkedésre. Ezért döntött úgy, hogy az interneten próbálja megtalálni az igazit.

cserhati tamara 02

„Talán elsőre meglepően hangzik, hogy szépségkirálynőként regisztráltam egy online ismerkedő oldalra, de a jelenlegi életritmusom mellett így van a legjobb esélyem arra, hogy megtaláljam a hozzám illő férfit. Nagyon kevés a szabadidőm, így ritkán jutok el olyan helyekre, ahol ismerkedni lehet” – mondta a szépség.

A szépségkirálynő határozott elképzelésekkel rendelkezik arról, milyen párt keres a Twoo.com társkereső oldalon: „Olyan társat keresek, akinek jó a humora, meg tud nevettetni, de ugyanakkor okos is, s így lehet vele jókat beszélgetni. Legyen minden körülmények között megbízható, hogy biztonságban érezhessem magam mellette. Tapasztalataim szerint a nyugodt, higgadtabb pasikkal jövök ki igazán jól, úgyhogy ez is egy fontos szempont a társkeresős során.”

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.