Tippek anyák napjára!

Anyák napján a legnagyobb boldogságot minden bizonnyal azzal okozhatod, ha többet adsz anyukádnak magadból, és érezteted vele, milyen fontos szerepet tölt be az életedben!

Az alábbiakban ötleteket olvashatsz a generációs különbségek legyőzéséhez.

1. Tervezz hetente egy napot, amikor igazán vele vagy

Ez bármi lehet: séta a városban, kirándulás, vagy bármi olyan program, amit mindketten élveztek. Ez nagyszerű alkalom ahhoz, hogy ismét közelebb kerüljetek egymáshoz, és megbeszélhess vele olyan dolgokat, amik a szívedet nyomják.

Ha úgy érzed, nem vagy még kész arra, hogy egyedül töltsd az időd anyukáddal, szervezz be egy másik családtagot vagy barátot is. megoldás lehet az is, ha olyan programot választasz, ahol tudod, hogy mások is lesznek. Már maga az ötlet, hogy egy kicsit együtt legyetek is nagy örömet fog okozni!

művirág ládában

2. Engedd közelebb!

Nem kell, hogy életed minden apró részletét megoszd anyukáddal, ám ha mesélsz neki arról, mi történik az iskoládban, a barátaiddal, és mi az ami mostanában foglalkoztat, az segíti a kötődést, és a beléd vetett bizalmat is tovább mélyíti. Mindezzel biztosíthatod, hogy megértse, felnőttél, és igyekszel jó és okos döntéseket hozni. Ráadásul, ha

Te magad mesélsz, anélkül, hogy neki kérdezősködnie kéne, azzal megóvod magatokat attól, hogy úgy érezzétek, nyaggat. Mutasd be neki a barátaidat, hiszen a szülőknek sokkal könnyebb, megjegyezni a neveket, ha arcokhoz kapcsolhatják őket. Hidd el, nagyobb szabadságot kaphatsz, ha tudja, kikkel töltöd a szabad idődet.

Forrás: https://napidoktor.hu/index