Arculattervezés a konyhában!

A konyha tervezésekor nem csak a konyhaszekrény vagy a konyhagépek helyét kell megtervezni, de a konyha stílusát is el kell dönteni.

Egy konyha lehet modern csillogó, elegáns, vagy épp vidéki stílusú, de lehet rusztikus, vagy színes.

Gyakran elég átfesteni a konyha falát, vagy lecserélni a bútorok fogantyúit, máris megváltozik a konyha arculata. A konyhának tükröznie kell egyéni stílusunkat, de egyben harmonizálnia kell a lakás többi részével is.

Épp ezért már a tervezésnél érdemes felmérni a lakás többi helyiségét is, és megnézni a színeket, a stílusokat, formákat. A konyhát ezek alapján rendezzük be, és ezek alapján válasszuk ki a konyhabútort, a falak színét, a függöny vagy épp a csempe színvilágát, majd alakítsuk ki a harmonikus összképet. Minden egyes csészének, tányérnak, háztartási gépnek, és edénynek fontos szerepe lesz.

konyha

A konyha lehet friss és modern:

A modern konyha világos, levegős, de egyben praktikus is. Már a konyhabútor is tükrözi a legmodernebb desinget, és a konyhagépek ezt csak tovább fokozzák.

A vidéki konyha:

Családias meghitt környezetet teremt, túlnyomó részt a természetes anyagok dominálnak. A textilek lehetnek színesek vagy egyszínűek, virágmintásak. Jól illik hozzá a színes kézzel festett kerámia, és a rusztikus padló burkolat.

konyha 1000

Csillogó és elegáns konyha:

Ez a stílus tökéletesen illik a modern városi élethez, ahol az elegancia a legfontosabb. A csillogó króm és a legmodernebb high-tech anyagok jellemezik.

amerikai konyha2

Színes vidám konyha:

Itt kiélhetjük legélénkebb fantáziánkat is, ahol a színek merészsége jellemezi a konyhát. Lendületes egyben vidám hely, ahol a család és a barátok összegyűlnek egy jó ebédhez.

amerikai konyha3

Shaker stílus:

Az időtlen klasszikus, a Shaker konyha szépségének titka a tisztaságában és az egyszerűségében rejlik, amelyeket a kézműves technika és a természetes anyagok uralnak.

 

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.