10 dolog, amiért jó szinglinek lenni!

Valaki a pozitív oldalát látja, valaki csak a negatívat. Tény az ember, társas lény és szüksége van egy emberre, egy társra, akivel jó együtt lenni.

De szükség van arra is, hogy egyedül töltsünk egy kis időt, azért, hogy tisztába jöjjünk önmagunkkal, vágyainkkal. Nos, akkor most nézzük miért is jó szinglinek lenni:

1, Van időnk rendbe tenni a lelkünket, törődni magunkkal! Most vagy túl egy szakításon? Végre van időd feldolgozni, átgondolni, mit is akarsz az élettől, következő párodtól, hova tart az életed?

2, Olyanra alakítod a hálószobád, amilyenre csak akarod. Ha rózsaszín falakra vágysz, akkor most megteheted, fess ki! Most vagy soha!

3, Ha szingli vagy, még sikeresebb lehetsz a munkádban, ugyanis csak arra kell, hogy összpontosíts, nincs más, aki elvonja a figyelmedet.

4, Otthon melegítőben! Ha otthon vagy, nyugodtan belebújhatsz a legkényelmesebb melegítődbe, még ha szakadt, foltos és nem éppen a legdivatosabb darabról beszélünk, akkor is.

Fotó: 123rf.com

5, Nyugodtan eltölthetsz órákat a fürdőszobában, ugyanis senki nem szól rád, hogy gyere már ki!

6, Barátnőiddel, oda és akkor mehettek ahova csak akartok, Élvezd a szabadságot, élvezd, hogy senkinek nem kell beszámolnod a napodról, óráidról, perceidről. Szárnyalj, repülj, és élvezd ki minden percét!

7, Ha párkapcsolatban élünk, állandó tökéletességre, simaságra törekszünk. Ha szingli vagy, nem kell mindennap átélned az epilátor okozta kellemetlenségeket.

8, Büntetlenül flörtölhetsz a pincérrel, az italod kikérése közben. Még ha nem is lesz semmi a dologból, vidámmá tesz, növeli az önbizalmadat. Nem kell aggódnod, hogy féltékeny szempárral találkozol.

9, Lendülj formába! Iktass be heti 2-3 edzést. Ez nem csak a testednek, a lelkednek is jót fog tenni.

10, Miért jó pasi nélkül élni? Se zokni az ágy mellett, se gyűrött ingek tömkelege, sehol egy ruhakupac. Nem csábító?

Boldogtalanok a magyar szinglik?

Forrás: https://napidoktor.hu/index