Kettesben újévezés – 4 tipp az egészséges és biztonságos szilveszterhez

Közeledik az óévbúcsúztató, de még nem tudjuk, mi legyen a program? Jól esne a kettesben újévezés és az sem lenne baj, ha ezúttal egészségesebben telne? Íme néhány ötlet a meghitt, páros szilveszterhez!

Manapság sokan afféle kötelező programnak érzik az óévbúcsúztatót – nem kell azonban feltétlenül buliba menni vagy társaságban köszönteni, ha ezúttal jobban esne egy kettesben újévezés. Különösen, ha az elmúlt esztendőkben a mulatozás minden alkalommal arról szólt, hogy részegen táncolunk.

Íme néhány ötlet a meghitt páros szilveszterre, amely egészséges és feltöltő is lehet!

1. Főzzünk valami pazar ételt a kettesben újévezéskor! Készítsünk együtt valamit, ami nem jellemző a hétköznapokra, aminek külön megadjuk a módját. Hallgassunk közben jó zenét, teremtsünk hangulatot gyertyákkal. Próbáljunk ki olyasmit, amit korábban még nem készítettünk, vagy süssünk újfajta édességet. Akár a barbecue is jöhet!

Foto:123rf.com

2. Nézzük meg a tűzijátékot! Tökéletes program, ha a szilveszteri evés-ivás után kialakítunk egy jó kis meghitt sarkot a teraszon, zenét hallgatunk és innen nézzük a tűzijátékot. Nemcsak romantikus, de mulatságos is.

3. Kézműveskedés: a kettesben újévezés telhet kreatív tevékenységekkel is. Készítsünk ezen az estén egymás számára pöttyös, csíkos vagy bármilyen mintás bögrét, vázát. Bármilyen hobbi jöhet, ha jól érezzük magunkat ettől. Számos dolgot készíthetünk saját kezűleg, számos ötletet gyűjthetünk hozzá ötleteket az internetről is.

4. Mozis este: készítsünk be valamilyen jó sorozatot vagy mozifilmet, amit régóta szeretnénk megnézni. Hozzá tökéletes néhány finom falat és egy kis pezsgő az éjféli koccintáshoz. Tökéletes program a kettesben újévezéshez, ráadásul egy kellemes meleg takaró alatt bújhatunk össze. A téli esték egyik legnagyobb előnye!

Szilveszterkor ünnepel az egész világ. A kismamák sem maradnak ki a jóból, de csak ha betartják az alapszabályokat.

Szilveszteri dínomdánom kismama módra

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.