Káma szútra szex pozíciók – Vadászkutya póz

Nos, igen, ilyen is van – és valóban a kutyapóz egyik változata. Azoknak, akik szeretik ezt a Káma szútra pozitúrát, csak ajánlani lehet!

Ha szívesen „felturbóznánk” egy kicsit a mindennapi szexet, vagy szeretnénk kipróbálni valamilyen üdítő újdonságot – amely akár hasonló egy korábban bevált szeretkező pózhoz -, sose késő felütni a Káma szútra fejezeteit. Bátran merítsünk belőle ötletet! Ősi „szexbiblia” ez, amely már elődeinket is segítette a szerelmi élet tökéletesítésében.

Léteznek ugyanakkor olyan kamasutra szexpózok, amelyeket sosem a Káma szútrában láttunk; ismerjük őket, mert a legnépszerűbbek közé sorolhatók. Ilyen a kutyapóz is.

Vannak, akik kevésbé preferálják, de legalább ennyien szeretik is – és mindig beválik! Sőt, csak fokozott izgalmakat tartogat a férfi számára, hogy látja a partnere formás fenekét…


Nos, a vadászkutya pozícióban kissé más a helyzet, mert a férfi jobban ráhajol a nőre, így az izgató fenék állandó látványa kiesik, de! Lehetővé válik számos más előny!Vadászkutya szpóz

A nő ebben a szexpózban szintén mind a négy végtagjára helyezkedik, de kissé lejjebb ereszkedik azáltal, hogy inkább az alkarokra helyezi a súlyát. A férfi ugyanúgy hátulról hatol be, mint a normál kutyapóz esetében, de mivel jobban ránehezedik a nőre – a hasa hozzáér a fenekéhez -, képes elérni aktus közben a melleket és simogatással növelni az izgalmakat!

Ez a szex pozitúra azoknak is jó, akik esetleg nem kedvelik a klasszikus kutyapózt a távolságtartás miatt, vagy mert „lekezelőnek” érzik ezt a pozíciót – ugyanis a vadászkutya-pózban a férfi másként helyezkedik a nőre, létrejön egy meghittebb kontaktus. Megnyugtatóan hat és a behatolás intenzitását is növeli. Érdemes kipróbálni!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.