Káma szútra szex pozíciók – Az evezős csónak

Mi lenne, ha egy kicsit beújítanánk az ágyban? Vagy eleve szeretjük a különös szexpózokat? Itt egy igazi csemege azoknak, akik örömmel forgatják a Káma szútrát: az evezős csónak.

Egy szexpozitúra akkor igazán jó, ha mindkét fél örömét leli benne! Az ősi indiai „szexbiblia”, a Káma szútra számos olyan pózzal szolgál, amelyben a szeretkezés igazán meghitt lehet.

Persze, aki nem szereti, hogy végig van lehetősége a partner szemébe nézni, annak nem ajánlott az alábbi szexpóz – ám valószínűleg többen vannak, akik élvezik a helyzetet: nekik mindenképp érdemes kipróbálniuk!

Nem kell hozzá különösebb erőnlét és edzettség, sőt, a szex pozitúra lényegében ülő helyzetben végzendő.

Az evezős csónak szex pozíció

Ez a kamasutra szeretkező póz találóan az evezős csónak nevet viseli. Miért? Rögtön megértjük, ha elkezdünk belehelyezkedni a pozitúrába! A nő és a férfi egymással szemben fog ülni.

szex_katt7

A férfi először helyezkedjen a hátára, mert a nő csak így fog tudni lassan és óvatosan a péniszére ülni. Majd óvatosan emelkedjen ülő helyzetbe, már úgy, hogy a behatolás megtörtént. A törzset és a térdeket lassan érdemes emelni, nehogy sérülés legyen a vége.

A nő és a férfi így szemtől szembe kerül egymással, a hölgy lábaival körül tudja ölelni a férfit, miközben ő a nő behajlított térdei alá csúsztathatja a karját, hogy jobban megtartsa. A nő ugyanígy képes a férfi lábait tartani, úgy, hogy a karja a férfi térde alatt van. Tökéletes összefonódás!

A szexpóz így remekül kivitelezett és tartós lesz, a megfelelő mozgás pedig már csak a partnereken múlik! Még a kádban is ügyesen megoldható ez a pozíció…

Forrás: https://napidoktor.hu/index