Jim Carrey-nél a személyzet is a tetőn pancsol

Csodálatos otthona van az óceánparton a mindig mókázó színésznek: Jim Carrey háza a sztárparadicsomban, Malibun áll, és egyedül alighanem elveszne benne…

Jim Carrey háza Malibun nem egy utolsó látvány. Az „állati nyomozó” közel 14 millió dollárra becsültette a gyönyörű, tágas, tengerparti otthont, mely az óceánra néz.

Az ingatlant 2002-ben vásárolta, akkor 9, 75 millió dollárért. A mutatós ház 1957-ben, korabeli stílusban épült – a privát, zárt malibui városnegyed része, amely otthont ad Tom Hanks-nek, Brian Grazer-nek, Jason Statham-nek és Leonardo DiCaprio-nak is. Jim Carrey otthona 266 négyzetméteren terül el, öt hálószobával, hat fürdőszobával rendelkezik – öt ezek közül teljes, a hatodik pedig kisebb. A színész gyönyörű keményfa padlón jár, a ház tetején pedig kellemes gyógyfürdő fogadja, fantasztikus kilátással az óceánra.

JCarrey_Mal_PICS3

Az óceáni kilátással rendelkező, legtökéletesebb lakosztály a második emeleten található, kandallót, erkélyt, gardróbot foglal magába. Jim Carrey lakása egy szabadtéri szórakoztató területtel is várja a hozzá érkezőket, grillezővel és szörf állványokkal. Kisebb, hálórésszel és fürdőszobával ellátott részleg is van a személyzet számára, akiknek szintén rendelkezésére áll egy napozóterasz és fürdő a tetőn.

Jim Carrey számos másik ingatlannal is rendelkezik, beleértve két házat Brentwood-ban. Legutóbb Manhattan-ben keresett egy megvásárolható lakást, a RealEstalker szerint.

Nem  Jim Carrey azonban az egyedüli, aki jegyzékbe vetette ingatlanjait a közelmúltban. A szomszédságában élő Brian Grazer rendező szintén így tett, és ki is derült, hogy – többek között – egy 17 millió dollárt érő, 557 négyzetméteres tengerparti háza is van öt hálószobával – adta hírül a Los Angeles Blockshopper.

Forrás: https://napidoktor.hu/


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.